Piterex Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Ciekawy filmik, warto obejrzeć choć nie jest krótki. I co o nim sądzić? http://www.humorosy.pl/filmik-918-11-wrzesnia-niewygodne-fakty.html
ykk Opublikowano 26 Października 2007 Opublikowano 26 Października 2007 Hyhy.. Spiskowa teoria dziejow.. No musze powiedziec ze teraz nie wiem co o tym myslec.. W kazdym razie dokument zrobiony bardzo sugestywnie.. Jedno wiem: MATRIX HAS YOU
Gość davido31 Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 I co o nim sądzić? no taki temacik to jak miód na moje serce :th: Kiedyś oglądałem Fahrenheit 9/11.Ale teraz, po obejrzeniu tego mistrzowskiego dokumentu z precyzyjną robotą dziennikarską ,te dwa filmy dokumentalne pięknie tworzą całość wyrafinowanej,krwawej,bydlackiej akcji na miarę wszechczasów jakiej zafundowali sobie tatuś i synalek Bush do osiągnięcia fortuny i władzy o której nawet nikt z nas żywych ludzi nigdy umysłem nie ogarnie. polecam oglądnąć Fahrenheit 9/11 na rozgrzewkę a później ten dokument który zapodał kolega PITEREX
Rekomendowane odpowiedzi