ACE Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam Na słupku B mam naklejkę informacyjną z datą ważności poduszek powietrznych na 07.2011 niby daleko ale co wtedy czy tylko sprawdzić je, nie wiem VAGiem czy wymienić, jak wymienić ile taki zabieg kosztuje. Dzięki
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Według producenta wymiana na nowe :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 to tylko po to by nabijać kasę na częściach
Pretor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Też się nad tym zastanawiałem, dobrze wiedzieć :gwizdanie: .
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 to tylko po to by nabijać kasę na częściach A skąd wiesz jak długo będą sprawne :?: Nikt i nigdzie Ci tego nie sprawdzi, tak że Panowie 14 lat i wymiana wg instrukcji. No bo niektórzy olej i filtry wymieniają częściej niż w instrukcji, robią mody i cuda niewidy bo dbają o wóz to i może poduchy se wymienią. :gwizdanie: a o tym jeszcze nie czytałem A gadałem że w większości nie stać Nas na takie autka :?: no kto wymienił poduchy wg zaleceń producenta :?: kto :?:
andy_sky Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 to tylko po to by nabijać kasę na częściach A skąd wiesz jak długo będą sprawne :?: Nikt i nigdzie Ci tego nie sprawdzi, tak że Panowie 14 lat i wymiana wg instrukcji. No bo niektórzy olej i filtry wymieniają częściej niż w instrukcji, robią mody i cuda niewidy bo dbają o wóz to i może poduchy se wymienią. :gwizdanie: a o tym jeszcze nie czytałem A gadałem że w większości nie stać Nas na takie autka :?: no kto wymienił poduchy wg zaleceń producenta :?: kto :?: jak tak to se wymień będziesz pierwszy ja zostanę przy swojej, gaśnice też trzeba legalizować co rok,a ja swoją bez legalizacji odpaliłem po 20 latach i działała :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 jak tak to se wymień będziesz pierwszy ja zostanę przy swojej, gaśnice też trzeba legalizować co rok,a ja swoją bez legalizacji odpaliłem po 20 latach i działała :gwizdanie: Ja nie modzę i nie wymieniam oleju co 8 tysi :gwizdanie: to i airbagi mam głęboko. Gaśnica to nie airbag. Czytać instrukcję i stosować się do niej jak nie stać właściciela na serwis danego auta ,trudno...........
andy_sky Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 jak tak to se wymień będziesz pierwszy ja zostanę przy swojej, gaśnice też trzeba legalizować co rok,a ja swoją bez legalizacji odpaliłem po 20 latach i działała :gwizdanie: Ja nie modzę i nie wymieniam oleju co 8 tysi :gwizdanie: to i airbagi mam głęboko. Gaśnica to nie airbag. Czytać in :gwizdanie:strukcję i stosować się do niej jak nie stać właściciela na serwis danego auta ,trudno........... wiem tylko po 14 latach to prędzej auto zmienisz, a na pewno nie będziesz myślał o wymianie jaśków
wiesiek3d Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 wiem tylko po 14 latach to prędzej auto zmienisz, a na pewno nie będziesz myślał o wymianie jaśków Ale ktoś go kupi
andy_sky Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 i pewnie będzie szczęśliwy że ma 4 jaśki
majkel_majki Opublikowano 13 Grudnia 2010 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Ale ktoś go kupi To niech sobie wymieni, że tak się wtrącę taki airbag po terminie ważności w razie czego i tak zadziała, ale nikt nie daje pewności że zadziała w sposób prawidłowy.
wiesiek3d Opublikowano 14 Grudnia 2010 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ale ktoś go kupi To niech sobie wymieni, że tak się wtrącę taki airbag po terminie ważności w razie czego i tak zadziała, ale nikt nie daje pewności że zadziała w sposób prawidłowy. Racja
Rekomendowane odpowiedzi