Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Szybkie pytanie czy styknie PS2 do grania raz na ruski rok dla zabicia nudy w tzw "deszczowe dni".

PS3 ani X-Box mnie nie interesują.

Opublikowano

Nawet się nie zastanawiaj, kup grę GT4 i wciągniesz się jak cholera :evil:

Opublikowano

kup grę GT4

:good:

Kup PS2 , przerabiaj na piraty i ciesz sie :good:

Opublikowano

no to cisnę zaraz na Real, po 3 stówki to stoi, a jak z przeróbką, gdzie ile itp ?

Opublikowano

no to cisnę zaraz na Real, po 3 stówki to stoi, a jak z przeróbką, gdzie ile itp ?

przeróbka : http://swapmagic.pl/

a gry ściągasz sobie sam z neta :wink4:

Opublikowano

przeróbka : http://swapmagic.pl/

a gry ściągasz sobie sam z neta :wink4:

podziękował :hi:

Opublikowano

Jak coś to wal do mnie po piraty :kox: :gwizdanie: :hi:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

tez mam jeszcze w c**j piratów i PS2 schowane w szafie , tak z sentymentu nie sprzedam , pieniedzy zadnych za to nie dostane a morda sie bedzie cieszyć jak odpale MGS3 za 15 lat :kox: :kox: :kox: :kox:

BTW a na X360 nie masz dojścia do kopii zapasowych ?? :gwizdanie:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

tez mam jeszcze w c**j piratów i PS2 schowane w szafie , tak z sentymentu nie sprzedam , pieniedzy zadnych za to nie dostane a morda sie bedzie cieszyć jak odpale MGS3 za 15 lat :kox: :kox: :kox: :kox:

BTW a na X360 nie masz dojścia do kopii zapasowych ?? :gwizdanie:

ja nie mam piratów ale mam rapidshare premium :gwizdanie: :wink4:
Opublikowano

uu Piraty sami...na publicznym Forum :polew: :polew: :polew: zaraz napiszemy donos :naughty: :naughty: :polew: :polew:

Opublikowano

uu Piraty sami...na publicznym Forum :polew: :polew: :polew: zaraz napiszemy donos :naughty: :naughty: :polew: :polew:

przecież piszę, że nie mam piratów :gwizdanie: będę ściągał wersje demo :cool1:
Opublikowano

Miszka bierz PS2 i nie słuchaj porad o przerobieniu Soni... zostaw oryginał nie przerabiaj bo ceny gier są juz po prostu śmieszne... po co ściągać różnie działającego pirata jak mozna za ok 50zł miec oryginal nówke sztuke bo np. GT4 nówka kosztuje 45 zł a używki 20 - 35 zł. Wiec gdzie sens piracenia???? Przemysl to i poogladaj ceny gier na allegro.... to sam zobaczysz.

Co do pierwszej gry to chłopaki mają racje bierz Gran Turismo 4... jest KOX

I NIE RÓB JEJ TEGO NIE KRZYWDŹ JEJ to jakbyś byka wykastrował... :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Miszka bierz PS2 i nie słuchaj porad o przerobieniu Soni... zostaw oryginał nie przerabiaj bo ceny gier są juz po prostu śmieszne... po co ściągać różnie działającego pirata jak mozna za ok 50zł miec oryginal nówke sztuke bo np. GT4 nówka kosztuje 45 zł a używki 20 - 35 zł. Wiec gdzie sens piracenia???? Przemysl to i poogladaj ceny gier na allegro.... to sam zobaczysz.

Co do pierwszej gry to chłopaki mają racje bierz Gran Turismo 4... jest KOX

I NIE RÓB JEJ TEGO NIE KRZYWDŹ JEJ to jakbyś byka wykastrował... :gwizdanie: :gwizdanie:

a ja myślę, że to tak jak zagazowanie benzynki. to ch.j przepłacać jak można tani :wink4:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 08:19_________________________________________________

senkju :yeah:

Opublikowano

jaki masz dostep do neta ???? Blueconnect itp ???? czy jakaś sieć np. netia bez ograniczenia ilości ściąganych danych ??? bo jesli to drugie to gry moga cie kosztować tyle co cena czystej płyty cd :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 08:46_________________________________________________

a ja myślę, że to tak jak zagazowanie benzynki. to ch.j przepłacać jak można tani :wink4:

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

jaki masz dostep do neta ???? Blueconnect itp ???? czy jakaś sieć np. netia bez ograniczenia ilości ściąganych danych ??? bo jesli to drugie to gry moga cie kosztować tyle co cena czystej płyty cd :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

+ dojazd na Chorzów :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

moskal mam neta bez ograniczeń więc luz,a skąd takie giery sciągać najlepi ?

jaki masz dostep do neta ???? Blueconnect itp ???? czy jakaś sieć np. netia bez ograniczenia ilości ściąganych danych ??? bo jesli to drugie to gry moga cie kosztować tyle co cena czystej płyty cd :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

+ dojazd na Chorzów :naughty: :naughty: :naughty:

:thumbdown:

Opublikowano

poszło PW

Opublikowano

poszło PW

:good:

Jak już tak pomagacie to zapodajcie jakiś top 10 gier na PS2 co bym jakiejś lipy nie kupował

wiem, że

1.GT4

i co jeszcze z wojennych, bijatyki ( chyba Tekken ale nie wiem jaki nr :facepalm: )

:yeah: