KANAL Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Chcialem spytac kolegow ktorym przewijaja sie regularnie przez rece jakies felgi o sensowne ceny za takie kola... np. 1. BBSy 18stki z oponami, stan uzywane, bardzo delikatnie i rzadko gdzie przytarte ranty - opony 4mm letnie - czy cena 1600zl za takie kola to normalna cena? 2. Wzor RS6 - 19 cali - nie ori ale made in germany bez opon - po renowacji - proste i ladne - czy 1600zl za 19stke niemiecka to sensowna cena? 3. Wzor RS4 - 19 cali - bez opon, made in germany - lekko przytarte gdzie niegdzie ranty, proste - czy 1500-1600 zl to cena atrakcyjna? Jezdze w tej chwili C5 a tam 17stka nie wyglada jakos wyjatkowo Na wiosne mysle o 18stce, 19stce z racji tego ze autko sluzy mi glownie do dojazdow do pracy - po ladnej drodze i do jazdy rekreacyjnej a tutaj moge sobie droge wybrac Chodzi mi glownie o to czy ceny sa atrakcyjne czy wygorowane?
A-rek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 1. BBSy 18stki z oponami, stan uzywane, bardzo delikatnie i rzadko gdzie przytarte ranty - opony 4mm letnie - czy cena 1600zl za takie kola to normalna cena? cena dosc fajna bo i ja moge miec takie BBS'y na handel w tej cenie 2. Wzor RS6 - 19 cali - nie ori ale made in germany bez opon - po renowacji - proste i ladne - czy 1600zl za 19stke niemiecka to sensowna cena? tak sensowan cena 3. Wzor RS4 - 19 cali - bez opon, made in germany - lekko przytarte gdzie niegdzie ranty, proste - czy 1500-1600 zl to cena atrakcyjna? j.w.
Rekomendowane odpowiedzi