kamilmlody Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam! Kupiłem do swojej Audi nowy licznik wraz z termometrem. I tutaj moje pytanie: Jaki termistor zastosować zamiast czujnika temperatury zewnętrznej?
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jak masz klimę to przed chłodnicą masz czujnik temperatury, musisz go tylko doprowadzić do wyświetlacza.
kamilmlody Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dziękuję za odpowiedź, ale gdybym miał czujnik to bym go podłączył ;] Przeczytałem wszystkie posty w tym forum na ten temat. Ktoś pisał 1.2 KOhm, ale nie wiem ile w tym prawdy...
szogun0 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Nowy czujnik kosztuje pewnie w granicach 35-70 zł więc warto się na niego szarpnąć.
wiesiek3d Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Dziękuję za odpowiedź, ale gdybym miał czujnik to bym go podłączył ;] Przeczytałem wszystkie posty w tym forum na ten temat. Ktoś pisał 1.2 KOhm, ale nie wiem ile w tym prawdy... A masz klimę :?:
Rekomendowane odpowiedzi