Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Jakiego PC wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Pomoze któs w wybraniu jakiegos PC,Ma on słuzyc przewanie brejdakowi w rypanki jakies.Dtsponuje on kwota ok 1000 da rade zakupic jakąs sensowną sama jednostke. :wink4: no i z korzyściami dla mnie mnie musi on równiez być :decayed: zainstalowac jakiegos PS albo i etke :cool1:

np cos takiego http://allegro.pl/athlon-ii-265-2x3-3ghz-4gb-1tb-ati3000-1gb-hdmi-i1350246086.html :mysli:

Opublikowano

najlepiej samemu coś złożyć zamiast gotowca brać :wink4:

Opublikowano

Bolączką tego zestawu jest karta graficzna. O nowych grach można zapomnieć :no:

Opublikowano
  • Autor

niestety zintegrowana :thumbdown:

Opublikowano

Solar domniemam ze macie starego peceta i niechcecie go sprzedawać :gwizdanie: zostawcie sobie obudowe napedy dysk twardy, kupujesz wtedy tylko 4 rzeczy: płyta główna procek pamieć i karta graficzna w tysiaku costam sie juz kupi co pozwoli pograć w maire nowe gry oczywiscie nie najwyższych detalach, dysk twardy kupisz sobie z czasem, ewentualnie przenosny :good:

Opublikowano

Jak pisali

- grafa to syf

- co to za ram ???

NIE BRAĆ

Opublikowano

Tanie badziewne zestawy z alle nadają się na wystawe w sklepie a nie do użytkowania.

Opublikowano

lol jeszcze beszczelnie pisza że pograsz w gta4 :wallbash: mam mocniejszy setup i ta gra chodzi średnio

Solar tak jak Ci pisałem wczesniej przełóż sobie nowe graty do starej obudowy, nowe graty to płyta procek pamięc i grafika, takie rzeczy jak dysk twardy zawsze mozesz z czasem dokupić, no chyba że ten twój stary pecet ma wiecej niz 5 lat

Opublikowano

Solar laizo kup graty a zlozenie podaruj mi.

Opublikowano
  • Autor

lol jeszcze beszczelnie pisza że pograsz w gta4 :wallbash: mam mocniejszy setup i ta gra chodzi średnio

Solar tak jak Ci pisałem wczesniej przełóż sobie nowe graty do starej obudowy, nowe graty to płyta procek pamięc i grafika, takie rzeczy jak dysk twardy zawsze mozesz z czasem dokupić, no chyba że ten twój stary pecet ma wiecej niz 5 lat

No wlasnie o to chodzi ze ma więcej niz 5 latek :thumbdown:

Opublikowano

najlepiej samemu coś złożyć zamiast gotowca brać :wink4:

posłuchaj dobrej rady :naughty:

kumpel do dzisiaj nie żałuje że nie utopił kasy w sklepie na gotowca :cool1: to tak jak kupujesz samochód w komisie...zawsze dopłacasz na sprzedającego :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No w sumie racja jest w tym :tongue4: No ale jaki procek i jaka karte graf itd. byście mi doradzili bo może bym sie skusil na skladaka :mysli::naughty:

Opublikowano

No w sumie racja jest w tym :tongue4: No ale jaki procek i jaka karte graf itd. byście mi doradzili bo może bym sie skusil na skladaka :mysli::naughty:

Podaj do jakiej kwoty się poruszasz ?

Czy masz np klawę, myszkę, monitor czy to również chcesz nabyć ?

Opublikowano
  • Autor

no w sumie tak do 1200 zl max :gwizdanie: Mycha ,klawiatura,monitor, nagrywara DVD jest ok tylko reszta procek,plytka glowna,dysk,karta graf, zasilacz :tongue4: trzeba mi doradzic

Opublikowano

no w sumie tak do 1200 zl max :gwizdanie: Mycha ,klawiatura,monitor, nagrywara DVD jest ok tylko reszta procek,plytka glowna,dysk,karta graf, zasilacz :tongue4:

To tylko składać :)

Opublikowano
  • Autor

Koleszka Mi coś takiego radzi :tongue4:

To coś takiego za 1276zł bez nagrywarki DVD i obudowy :cool1:

Procesor:

AMD Athlon II X3 445 /3.1GHz, 1.5MB, 95W, BOX, AM3/

265 zł

Płyta główna:

MSI 870-C45 /AMD870/

239 zł

Druga pamięć RAM:

Kingston 2GB (2x1GB) 1333MHz CL9 HyperX Blue

139 zł

Dysk twardy:

Samsung 500GB 7200rpm 16MB cache SATA-II F3

149 zł

Karta graficzna:

Asus Radeon HD5670 512MB DDR5 /128bit/ DVI/HDMI

315 zł

Zasilacz:

Fortron FSP460-60GHN 460W

169 zł

Zestaw zawiera 3 rdzeniowego Athlona (z możliwością odblokowania 4 rdzenia i pamięcią L3) do tego płyta główna od MSI dobra na OC. Szybka 2GB pamięć RAM w przyszłości mozna dokupić następne 2GB. Dobry i niezawodny dysk od Samsunga oraz kartę graficzną DDR5 512MB co da możliwość pogrania w nowsze gierki.

Opublikowano

Zestaw ogólnie OK.

Tylko pytanie do czego chcesz tego kompa??

I za ile??

Opublikowano
  • Autor

Szczerze mi wystarczy ten co mam.Stary ale wystarczający.Z reszta i tak tylko 2 - 3 godz dzienie góra siedze przy kompie.Głownie net jakies drobne programy i mała obróbka graf to mi styka ten co mam.brejdak chce porypac w jakies lepsze gierencje itp itd . A u mnie to jakis PS Etka no i najwiecej net :wink4:[br]Dopisany: 15 Grudzień 2010, 20:15_________________________________________________Panowie jest sprawa :wink4: Co wy na takie bajery powiecie ?? Bo mi cos takiego doradzili w Komputerowym :mysli:

Procesor:

e5500 2,93 / AMDX2 260

Płyta Głowna:

GA-P41T DDR3 / MA770 T

Pamięć:

2GB DDR3

Karta Graficzna:

GT 240 1GB

Dysk:

500GB Sata