mlodya4Q Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Jeszzcze jak było cieplej przestała mi dmuchac klima, nie przejmowaqłem się tym bo było ciepło a teraz parują szyby a nic nie dmucha. Może tak leciutko bardzo ale nawet tego nie czuc. Co to może byc? dziekuje
grafi Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Jak dmuchawa działa to odpięła sie linka od komory głównej która docina lub otwiera dopływ powietrza do kabiny , musiała się odpiąć jak była zamknięta komora temu Ci nie dmucha
Gość spedyt Opublikowano 30 Października 2007 Opublikowano 30 Października 2007 Sprawdź w klimatroniku jakie wyświetla błędy.
karpinxxx Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Stary temat ale odświeżam. Mam podobny problem, gdy mam wyłączoną klimę to wszystko działa poprawnie, nawiewy się normalnie otwierają/zamykają, regulacja siły wiania też normalnie, ale gdy włączę klimatyzację, wentylator dmuchawy chodzi (słychać że podczas ustawienia siły obrotów reaguje) ale nie wieje z żadnej kratki, ręcznie uruchamianie poszczególnych partii nawiewów też nic nie daje chociaż słychać jak silniczki od nawiewów pracują. Tak jakbym włączenie klimy odcinało całkowicie dopływ powietrza do kabiny. Zapomniałem dodać że mam b5 1996r AFN
Rekomendowane odpowiedzi