Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BRD] Tylna osłona fotela-gdzie dostać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegów poszukuje plastiku który ochrania fotel kierowcy nie wie ktoś czy to można gdzieś dostać nie kupując całego fotela?

Opublikowano

witam kolegów poszukuje plastiku który ochrania fotel kierowcy nie wie ktoś czy to można gdzieś dostać nie kupując całego fotela?

Jest ori jak się nie mylę 4f0 881 969B , bez schowka z siatki

Opublikowano

tak tylko sam plastik

Opublikowano

DOKŁADNIE TO JEST PLASTIK OSŁANIAJĄCY PLECY KIEROWCY ZAMOCOWANY Z TYŁU FOTELA KIEROWCY LUB PASAŻERA MI TRZEBA PLASTIK, OSŁONĘ OD STRONY KIEROWCY

Opublikowano

Nie krzycz kolego hager84 jaki kolor potrzeba bo nie napisales :cool1:

4F0 881 969 B oslona tylego oparcia ASO 420 PLN i do tego sa jeszcze klamry 8Z0 867 276 3,60 PLN za 1 szt.

Opublikowano

wrc a jak jest z osłoną/plastikiem z pakietem schowek (siateczka)? Jest to też dostępne osobno? :cool1:

Opublikowano

wrc a jak jest z osłoną/plastikiem z pakietem schowek (siateczka)? Jest to też dostępne osobno? :cool1:

Tak :decayed:4F0 881 969 C plus klamry :wink4:

Opublikowano

kolego co to za kod ? 4F0 881 969 C wiem najlepiej kupic w aso no ale te 420 zl dla tego poszukuje moze ktos ma na zbyciu ja mam ta oslone bez żadnej siatki taki zwykły plastik

Opublikowano

kolego co to za kod ? 4F0 881 969 C wiem najlepiej kupic w aso no ale te 420 zl dla tego poszukuje moze ktos ma na zbyciu ja mam ta oslone bez żadnej siatki taki zwykły plastik

No to jest nr osłony z siatką a jak Ty chcesz bez siatki to ten nr wyżej...

4F0 881 969 B oslona tylego oparcia ASO 420 PLN

P.S. Może używaj znaków interpunkcyjnych itp. itd. będzie się lepiej czytało to co próbujesz Nam przekazać. :cool1:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 16:59_________________________________________________wrc jeszcze jedna sprawa - potrzebuję tą nakładkę/pokrycie dla fotela półskóra/alcantara kubełki. :evil:

:hi:

Opublikowano

nie wiem jak sie nazywa to fachowo :mysli: jest skora VALTERRA , VALCONA . Musi ktos madrzejszy napisac o co kaman :wink4:

Opublikowano

nie wiem jak sie nazywa to fachowo :mysli: jest skora VALTERRA , VALCONA . Musi ktos madrzejszy napisac o co kaman :wink4:

Ok. Ja też nie mam pojęcia co to za nazwy... :wink4:

Może by to przenieść do działu części B6/B7... :mysli:

Opublikowano

witajcie

a jak zdemontowac ta oslone??

mam ja nadlamana i musze ja jakos skleic

Opublikowano

piteras załap za górną częsć osłony i przesuń ją w lewo ok.1-2cm. powinna się góra wysunąć z zaczepów a dół to już sam wyjdzie,nie ciąg za spód ,ja tak demontowałem u siebie w B7:rolleyes: