Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Nadkole tył avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

śniegi dalej szkodzą i tak wychodząc dziś z domu zaobserwowałem, że coś wystaje mi z lewego tylnego nadkola okazało się że to jakaś szmata że tak napisze. Jakie było moje zdziwienie kiedy okazało sie że to nadkole a raczej to co z niego zostało. :thumbdown: We wszystkich autach jakie miałem nadkola były plastikowe i to chyba dobry pomysł. Pytanie czy faktycznie w B6 tylne nadkola są materiałowe czy w moim aucie normalne nadkole było zdemontowane?? Czeka mnie naprawa tego więc pytanie, jeśli faktycznie są materiałowe da rade kupić plastikowy zamiennik??

Dzięki za odpowiedz. POZDRAWIAM i Wesołych Świąt.

Opublikowano

Jest tam właśnie niestety takie coś materiało podobne, z racji tego żeby wyciszyć odgłosy dochodzące z zewnątrz oraz szczelające kamyczki z pod kół. Jest dość spory problem bo mnie tej zimy już po 2/3 razy opadły nadkola tylne. Przykręcałem to robiłem cuda wianki a i tak się wyrywały po jakimś czasie, wiec narazie postanowiłem je odkręcić i dopóki będzie snieg to ich nie będę zakładał. Nie ma zamienników, te nadkola tylne występują tylko w oryginale.

Opublikowano

Ja dokładnie mam też tak jakby materiałowe bo mi przy tylnich kołach kawałek wisi i to wyglada jakby było nie z plastiku tylko z jakiegos materiału.

Opublikowano

W każdym b6 nadkola przednie są plastikowe a tylne z takiego jakby filcu który jest utwardzony od spodu jak plastik

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie jest to samo... ale ktoś przytwierdził ten "nibyfilc" w paru miejscach wiec nic nie odchodzi, nie odpada itp.

Fakt faktem, adr ma racje .. z przodu plastik, z tyłu materiał jest inny :good:

Opublikowano

W każdym b6 nadkola przednie są plastikowe a tylne z takiego jakby filcu który jest utwardzony od spodu jak plastik

nie jest tak do końca jak piszesz, ja mam filc z przodu i z tyłu w B6, w ASO ok 80 zeta więc nie ma tragedii :wink4: