bartoooo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam mam nadzieje ze pomożecie Musze jak najszybciej zakupić nowy akumulator, mam dylemat ktory wybrac;/ Autko jezdzilo przez półtora roku na jakims aku Varty 44 Ah, nie wiem ile poprzedni właściciel na nim jezdzil ale juz nadszedl czas na wymiane. Objezdzilem kilka sklepów i co sklep to inna opinia ;/ Nasluchalem sie roznych specow i juz sam nie wiem co wybrac;/ Rozwazam kupno pomiedzy CENTRA FUTURA 53AH/540A lub CENTRA FUTURA 60AH/600A ? I teraz jeszcze jedna sprawa wg katalogu Centry do mojego auta powinien byc jeszcze mocniejszy, a mianowicie CENTRA FUTURA 64AH CA640. Wypowiedzcie sie prosze na ten temat bo musze jutro rano zakupic ktorys z nich. Pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 20:20_________________________________________________Pomoze ktos ??!?!?
mcm Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 60Ah/600A wystarczy, oryginalnie szedł chyba 61Ah/330A
bartoooo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 hmmm a w książce serwisowej patrząc po kodzie wychodzi ze 44 Ah , teraz juz sam nie wiem jaki brac ;/ moze jeszcze ktos sie wypowie ?
Rekomendowane odpowiedzi