Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podsłuch komórki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest mozliwość sprawdzenia swej komóry czy je na podsłuchu?? Prawdo :decayed:pdobnie znam kod.[br]Dopisany: 02 Listopad 2007, 21:00 _________________________________________________Wpis 08 i podnosimy słuchawke jeżeli odezwie się 112 to mamy pluskwe .

Opublikowano

i tak wszystkie rozmowy są rejestrowane więc nie ma co się przejmować :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Tak ale nie zwykłych zjadaczy chleba i :drunk:

Opublikowano

Też to zauważyłem miałem ostatnio wgrywane nowe oprogramowanie i w numerach alarmowych pojawił się nowy nr 08 :P

Opublikowano

Hehs bo na świecie są 3 rodzaje numerów alarmowych 112, 911, 08 Niektóre komórki łączą przez wszystkie z policją. Podobno wtedy ma się podsłuch CBA :polew: Ogólnie komórki są programowane tak, żeby nawet bez karty sim, polaczylo przez jeden z numerów ratunkowych z najbliższym centrum kryzysowym obsługującym numer alarmowy :> Hehs do szału mnie zaczynają doprowadzać poważni ludzie na poziomie, którzy zapodają tą plotkę z 08 swoim znajomym :)

BTW 08 jest z tego co pamiętam w Nowej Zelandii i Arabii Saudyjskiej, 911 w wielu Amerykańskich krajach, a 112 przede wszystkim Europa, a to czy po wybraniu 08 z komórki połączymy się z Policją zależy od tego na jaką część świata został przeznaczony tel i jego soft. Najbardziej rozbroił mnie PR Ery, koleś powiedział, że nie istnieją numery dwu cyfrowe, więc to niemożliwe. :P Niestety możliwe ale zależne od producenta telefonu :>

P.S. Jak wiadomo rozmowy są nagrywane, bo to w końcu cyfra, ale jeśli pytanie dotyczy tego, czy tel służy jako podsłuch tzn. nadaje w momencie kiedy leży sobie na stole, najłatwiej sprawdzić kładąc w pobliżu radia bądź TV i popatrzeć przez jakiś czas czy nie śmiga sygnał non stop, co wywołuje fajne fale na TV :cool:

Opublikowano

gugas logicznie to brzmi co mowisz wiec ci wierze

a juz myslalem ze mam na podsluchu :decayed:

ale na wszelki wypadek nie gadam juz o morderstwach na linii :polew:

Opublikowano

Że ktoś jeszcze się na to nabiera... :)