andy_sky Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 jasne że tak ta roleta nie ciągnie zbyt mocno a poza tym na takiej taśmie są montowane lusrterka wewnętrzne, kupisz taką w sklepie motoryzacyjnym na gąbce na sztuki, dałem za to chyba 2,5pln taki prostokąt 3x4cm[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 11:54_________________________________________________tylko dobrze odtłuść benzyną ekstrakcyjną miejsce przyklejenia
Chowix Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 hmm mówisz żeby "haczyki" na szybę dać? W sumie mam blendę to tam mogę haczyki zrobić wcale nie głupi pomysł Tylko jakie haczyki dać ? bo gumowe niehuhu nie wytrzyma. Bo roleta swoją siłę ma.
michu93 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 właśnie, ta roleta nie wiem jak u was, ale u mnie dosyć ładnie ciągnęła. haczyki na bank plastikowe
Chowix Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 No dokładnie w mojej chyba są nowe sprężynki bo chodzi jak nowa
rafcisz Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 A jest jakiś sposób na to ze by tylna roleta w kombi pod czas jazdy nie piszczałka?
puzzel1 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 A jest jakiś sposób na to ze by tylna roleta w kombi pod czas jazdy nie piszczałka? u mnie trzeszczy jak jest rozciągnięta, jak zwinięta to cisza
yuhri Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Odkopię trochę temat, szukam takiej rolety ale na zdjęciach z ofert widzę że zaczepy różnią się od tych pokazanych przez kamulatora. Tutaj widać że mocowanie jest na podsufitce Natomiast ETKA pokazuje że oryginalnie powinno być jak pokazuje kamulator. Wie ktoś jak to jest do końca? Bo nie wiem jakie ostatecznie mocowania szukać żeby komplet był. Przy okazji, na allegro widze ogłoszenia gdzie ta roleta leży rozciągnięta ...ma tak słabe sprężyny czy tam są już zużyte/uszkodzone ?
Rekomendowane odpowiedzi