yogia-4 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 witam; wczoraj auto po wjechaniu w kałużę na autostradzie nagle zredukowało bieg z 4 na 3 i po chwili już wróciło do normy. niestety po ok pół godziny znowu to samo i już trasę z poznania do domu(ok. 20km) pokonałem na 3 ponieważ nawet przy wysokich obrotach auto nie zmieniło na 4. ps; z1 na2 i z2 na3 też zmienia przy wyższych niż dotychczas obrotach. dowczoraj zero problemów pozdrawiami wesołych świąt
majkel_majki Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Prawdopodobnie zalałeś wtyczki od czujnika prędkości przy skrzyni i weszła w tryb awaryjny. Wjedź na kanał albo podnośnik, poodpinaj wtyczki od czujników skrzyni, przedmuchaj kompresorem, psiknij kontakt sprayem i powinno być ok. Wesołych świąt
markus85 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Tak jak kolega mówi, wyczyść, i sprawdź na Vagu jakie błędy pokazuje, gdybyś miał w razie uszkodzony czujnik to mam na zbyciu, oddam taniej niż w ASO a kupiony z 6 miesięcy temu, wywaliłem skrzynie i się został
yogia-4 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2010 dziękuję i zaraz w poniedziałek podziałam pozdrawiam i wszystkiego dobrego w nowym roku :>
ynos Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 dziękuję i zaraz w poniedziałek podziałam ...i jak pomogło?Bo może się przyda komuś w przyszłości.
Rekomendowane odpowiedzi