michau Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 Witam! Podczas podłączenia Vag`a do auta we "Wskaźnikach" miałem 3 błędy: 1300, 1304 i 1311. Pierwsze dwa cały czas się pojawiają po kasacji a ostatni znikł. Znalazłem takie wytłumaczenie ale oznaczenia "B" i "P" przez numerem kodu... B1300 Power Door Lock Circuit Failure P1300 Boost Calibration Fault B1304 Accessory Delay Relay Coil Circuit Short To Battery P1304 EGR Calibration High B1311 Power Door Unlock Circuit Open Proszę o pomoc w przetłumaczeniu tych kodów na polski Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam
krzyniek Opublikowano 4 Listopada 2007 Opublikowano 4 Listopada 2007 co do oznaczeń literowych o jest tak: Pierwszy znak opisuje z jakimi elementami pojazdu związana jest usterka P - układ napędowy, B - karoseria, C - układ jezdny, U - komunikacja sieciowa.
michau Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Opublikowano 4 Listopada 2007 dzieki za odp. a może ktoś pomóc w tłumaczeniu tych błędów ? i które są moje? B czy P bo w vag`u były tylko cyfry
Rekomendowane odpowiedzi