Gość Keżor Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 ściągać baze i tuningować termin nadsyłania prac 11.11.br do taliba , wiem że on nie jest za bardzo Vtuningowcem, a odwiedza temat i jest w temacie to wysyłamy prace do niego na meila i w niedziele on je wrzuci tutaj i robimy ankiete no to start. a ja lece na uczelnie prace konkursowe audia4s4 Grafi bratpit hajper1 hajper2 Nowak_zg sokolnh keżor1 keżor2 keżor3
Flyer Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja bym proponowal robic takie konkursy na bazie audi (wszystkie modele)... byloby ciekawiej.
Gość Keżor Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Ja bym proponowal robic takie konkursy na bazie audi (wszystkie modele)... byloby ciekawiej. i w temacie by były same odpowiedzi typu wole ori valeo. sorki ale nie... może kiedyś
Flyer Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Mysle, ze np. 8P, B7, C6, Q7 i inne bylyby ciekawsza baza niz stary civic, ale robta jak chceta
Gość Keżor Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Q7 ,B8 i R8 były moją propozycją, ale nie przeszły i mysle że audi coupe by było super ale zdecydowali sie wszyscy na civica to trudno , ja podejmuje rękawiczke tyle że z audicami tak jak pisałem wcześniej , był by kłopot przy ocenie, bo ludzią sie nie podobają jakiekolwiek zmiany w audi a konkurs tuningowy gdzie można zmienić tylko fele i zawias to raczej nie to
Flyer Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Cos czuje, ze wyjdzie z tego niezly WT, a nie VT
sokolnh Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 audi coupe by było super audi coupe sie nie tuniguje ja juz sie wziołem za honde
Gość Keżor Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 jakie nagrody? satysfakcja z I miejsca oraz krówka na koszt własny
Reggi Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 kurde a ja nie mam zadnego programu na kompie Jak zdobede to tez pokminie cifa
talib1990 Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 fajnie, że mnie Keżorku nominowałeś :kox: pierwsza praca nadeszła.. jak sam autor napisał jest to Wiejski tuning hehe:) czekam na reszte prac ... pzdr :thumbup:
Nowak_zg Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 czas na nadeslanie prac ? mi by pasowal jeden tydzien bo zapewne przysiade dopiero na weekend
sokolnh Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 masz napisane w pierszym poscie do 11.11.07
talib1990 Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 kolejna praca nadeszła.. czyli już 2.. równie ciekawa tylko tym razem cala praca poszła w strone Mangi hehe
Gość Keżor Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 napisz Talibek w jaką strone poszła moja praca :naughty: bo poleciała do Ciebie właśnie
sokolnh Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 moje też już poszło mi sie podoba :>
talib1990 Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Kezorku twja praca poszła w bardzo dalekie mody .. wręcz jak w Top Gear :polew: ale doszła do mnie praca.. która mnie zainteresowała... kolegi sokolnh naprawde praca na :thumbup:[br]Dopisany: 05 Listopad 2007, 22:30 _________________________________________________ps. prosze wpisywać w temacie "Virtual Tuning konkurs - Civic 5 Gen." po t żebym sobie to poukładał na poczcie ;P
Rekomendowane odpowiedzi