Iverson Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 a ten po prawej to kto ? to jest "Pan" od WFu Poźka
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak się zapisze na zlot to go przeproszę :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Rzeczywiście jest Tarzańska :decayed: Nie prawda
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Ooo czcionki Ci się nie świecą... Ostatnie 4 miejsca
Rdzewek_RdK Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 dlaczego ja muszę jechać 750km ale jak to mówią, trudno co zrobić :naughty:
jozek726 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 dlaczego ja muszę jechać 750km ale jak to mówią, trudno co zrobić :naughty: tez bede miał koło tego ale nie ma tragedii
miodzio Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak się zapisze na zlot to go przeproszę :gwizdanie: przyjmuje przeprosiny a na zlocik nie dam rady przybyć bo mam bilety na koncert w tym terminie :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Rezygnuj z biletów w BT to dopiero będzie koncert
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jaki koncert może być lepszy jak przyjazd do BT
Góral.tz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jaki koncert może być lepszy jak przyjazd do BT z tego co dziś na spocie słyszałem to nie ma opcji tam po prostu trzeba być
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jaki koncert może być lepszy jak przyjazd do BT z tego co dziś na spocie słyszałem to nie ma opcji tam po prostu trzeba być wcale nie, generalnie jest nuda... :gwizdanie:
Góral.tz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jaki koncert może być lepszy jak przyjazd do BT z tego co dziś na spocie słyszałem to nie ma opcji tam po prostu trzeba być wcale nie, generalnie jest nuda... :gwizdanie: jasne jak się z pod stołu już nie może wyjść to i nudnawo może być :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jaki koncert może być lepszy jak przyjazd do BT z tego co dziś na spocie słyszałem to nie ma opcji tam po prostu trzeba być wcale nie, generalnie jest nuda... :gwizdanie: jasne jak się z pod stołu już nie może wyjść to i nudnawo może być :gwizdanie: tam jest tak klimat, że się nie idzie nawalić za to idzie 3 dni nie spać, dobrze, że w tym roku znów jadę jak pasażer :kox:
Góral.tz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jaki koncert może być lepszy jak przyjazd do BT z tego co dziś na spocie słyszałem to nie ma opcji tam po prostu trzeba być wcale nie, generalnie jest nuda... :gwizdanie: jasne jak się z pod stołu już nie może wyjść to i nudnawo może być :gwizdanie: tam jest tak klimat, że się nie idzie nawalić za to idzie 3 dni nie spać, dobrze, że w tym roku znów jadę jak pasażer :kox: hehe ja mam zamiar wynająć kierowcę
miodzio Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Panowie nawalić to ja się w domu mogę :polew:
krolu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Panowie nawalić to ja się w domu mogę :polew: to w sumie nie masz po co jechać :decayed:
PABLO Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Panowie nawalić to ja się w domu mogę :polew: Ale 200 osób w domu raczej nie zmieścisz
miodzio Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Panowie nawalić to ja się w domu mogę :polew: Ale 200 osób w domu raczej nie zmieścisz oj i tu bym się kłócił :gwizdanie:
jarko Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Panowie nawalić to ja się w domu mogę :polew: to w sumie nie masz po co jechać :decayed: racja
Rekomendowane odpowiedzi