ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 to sie mron ucieszy... :kox: który to mron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 siemian, możesz mi tu potwierdzić, że słowny chłopak jestem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 mron zwany też mironem to ten rycerz wieczna dziewica z knurowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Żadnej ściemy, bez takich mi tu proszę Ojro przywiozłeś i na kolegach oszczędzasz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 siemaniam, możesz mi tu potwierdzić, że słowny chłopak jestem? dokładnie, zawsze obiecujesz że coś spierdolisz w aucie i zawsze słowa dotrzymujesz :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 siemaniam, możesz mi tu potwierdzić, że słowny chłopak jestem? dokładnie, zawsze obiecujesz że coś spierdolisz w aucie i zawsze słowa dotrzymujesz :decayed: :decayed: ale zapomniałeś dodać, że zawsze chciałem dobrze ;P :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale zapomniałeś dodać, że zawsze chciałem dobrze ;P :gwizdanie: My tu o Ojro , a Wy temat zmieniacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 i było zawsze "prawie" OK [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 01:19_________________________________________________ojro, nie, funt jakiś się znajdzie, niecały, ale zawsze funt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ale zapomniałeś dodać, że zawsze chciałem dobrze ;P :gwizdanie: My tu o Ojro i o knurze z mironowa... ekhm mironie z knurowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 i o knurze z mironowa... ekhm mironie z knurowa... nieładnie , nieładnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 poziek napijesz się ze mną mną spocie ?? tylko bez rozmów o sztuce i teatrze :kox: dam Ci numerek i listę ciekawych tematów jakie chciałbym z Tobą poruszyć :naughty: Poziek liczę na Ciebie jak na nikogo innego jesyeśmy umówieni liczę na na Ciebie teraz idę na wódkę ale jak by co to szukaj mnie napijemy się :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Poziek liczę na Ciebie jak na nikogo innego jesyeśmy umówieni liczę na na Ciebie teraz idę na wódkę ale jak by co to szukaj mnie napijemy się :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Widać chłopakowi propozycja się spodobała :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Poziek liczę na Ciebie jak na nikogo innego jesyeśmy umówieni liczę na na Ciebie teraz idę na wódkę ale jak by co to szukaj mnie napijemy się :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Widać chłopakowi propozycja się spodobała :gwizdanie: :kox: :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Widać chłopakowi propozycja się spodobała :gwizdanie: :kox: :kox: :kox: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 to jest w końcu te miejsce na zlocik, czy nie ma? późno, bo późno, ale lepsze później, niż wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 to jest w końcu te miejsze na zlocik, czy nie ma? późno, bo późno, ale lepsze później, niż wcale mówiliśmy o ojro a Ty dalej swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 pisz do jarko, niech wpisze cie na liste rezerwowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 jarko, pisz mnie na listę reserverd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 jarko, pisz mnie na listę reserverd wiesz co to PW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 jarko, pisz mnie na listę reserverd wiesz co to PW ? spoko, już dawno poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi