Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Sesja Fotograficzna a'la USA w latach 20, 30 XX wieku - gangsterka i nie tylko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde widze ze kolega jest ze slupska wiec kawalek , zna ktos kogos dobrego w fotografice z okolic lublin-warszawa , chodzi mi o porfolio dla Pań i zdjecia na slub

Opublikowano

kurde widze ze kolega jest ze slupska wiec kawalek , zna ktos kogos dobrego w fotografice z okolic lublin-warszawa , chodzi mi o porfolio dla Pań i zdjecia na slub

wiesz, ja się nie ograniczam... zawsze można dojechać:)

a odpowiadajac na Twoje pytanie to niestety nie znam nikogo z lublina i okolic. Z Warszawy natomiast znalazloby sie kilka nazwisk. Wejdz sobie na www.fotograf-wesele.pl tam znajdziesz, czego szukasz:)

Opublikowano

wiesz z ogloszenia to ze tak powiem to strzal w 10 albo i nie :) z polecenia to zupelnie co innego

Opublikowano

wiesz z ogloszenia to ze tak powiem to strzal w 10 albo i nie :) z polecenia to zupelnie co innego

sorry stary, troche za daleko ode mnie zebym mial jakies godne polecenia, dobre znajomosci jesli chodzi o foto ślubne

Opublikowano

Zajebi... zdjęcia :notworthy: masz talent. Szczególnie krajobrazy i dziewczyny umiesz uchwycić ich urok :evil:

ooo... dziekuję za odwiedziny... niedługo pojawi się kilka nowych galerii fajnych dziewczyn :) zapraszam do systematycznego zagladania:)

Opublikowano

Zajebi... zdjęcia :notworthy: masz talent. Szczególnie krajobrazy i dziewczyny umiesz uchwycić ich urok :evil:

ooo... dziekuję za odwiedziny... niedługo pojawi się kilka nowych galerii fajnych dziewczyn :) zapraszam do systematycznego zagladania:)

To jakieś info zapodaj, kiedy już można podziwiać, ok? :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

spoko, dam znać :)