snajper1998 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 kurde widze ze kolega jest ze slupska wiec kawalek , zna ktos kogos dobrego w fotografice z okolic lublin-warszawa , chodzi mi o porfolio dla Pań i zdjecia na slub
LUCAS Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 kurde widze ze kolega jest ze slupska wiec kawalek , zna ktos kogos dobrego w fotografice z okolic lublin-warszawa , chodzi mi o porfolio dla Pań i zdjecia na slub wiesz, ja się nie ograniczam... zawsze można dojechać a odpowiadajac na Twoje pytanie to niestety nie znam nikogo z lublina i okolic. Z Warszawy natomiast znalazloby sie kilka nazwisk. Wejdz sobie na www.fotograf-wesele.pl tam znajdziesz, czego szukasz:)
snajper1998 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 wiesz z ogloszenia to ze tak powiem to strzal w 10 albo i nie z polecenia to zupelnie co innego
LUCAS Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 wiesz z ogloszenia to ze tak powiem to strzal w 10 albo i nie z polecenia to zupelnie co innego sorry stary, troche za daleko ode mnie zebym mial jakies godne polecenia, dobre znajomosci jesli chodzi o foto ślubne
bartek723 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zajebi... zdjęcia masz talent. Szczególnie krajobrazy i dziewczyny umiesz uchwycić ich urok
LUCAS Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zajebi... zdjęcia masz talent. Szczególnie krajobrazy i dziewczyny umiesz uchwycić ich urok ooo... dziekuję za odwiedziny... niedługo pojawi się kilka nowych galerii fajnych dziewczyn zapraszam do systematycznego zagladania:)
Kimi Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zajebi... zdjęcia masz talent. Szczególnie krajobrazy i dziewczyny umiesz uchwycić ich urok ooo... dziekuję za odwiedziny... niedługo pojawi się kilka nowych galerii fajnych dziewczyn zapraszam do systematycznego zagladania:) To jakieś info zapodaj, kiedy już można podziwiać, ok? :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi