Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to ja to ja:D

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 161,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

kulam sie juz na 19"

:gwizdanie:

Opublikowano

chwalipieta;p :polew:

Opublikowano

Jak komfort jazdy po zielonej na 19" :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

jak zawsze. .... komfortu u mnie az nadto :polew:

Opublikowano

Ja dziś już do Zielonej zjade :> Jak idzie roznoszenie informacji o spocie? Od jutra tez zaczne działać po Zielonej :polew:

Opublikowano

witam zielonogórzan :hi:[br]Dopisany: 16 Październik 2008, 14:00_________________________________________________

ej mam fajny pomysl;) podrukuje jakies male wizytowki A4 klubiu ( nie kupilem kalendarzykow):/ ze 18 bedzie spot tu i tam i powpycham a4 za wycieraczke co?:D psycho pomysl ale moze nazbiera sie wieksza grupka lubuska.

gratulacje za kreatywność i pomysłowość :kox:

Opublikowano

kreatywnosci i pomyslowosci nie brak.. oby to tylko poskutkowlo;)

Opublikowano

myślę że możesz być o to spokojny reklama dźwignią handlu a Twój pomysł jest naprawde dobry :good:

Opublikowano

mam nadzieje ze jakas czastka ludzi przyjedzie... ktorzy zostali obdarowani taka wizytowka/zaproszeniem;p :gwizdanie:

Opublikowano

Ja nie wiem czy bede na spocie :( auto mi nie odpala i nie mam nawet czym do domu wrocic :wallbash:

Opublikowano

znajdz dobrego mechaniora i dojedziesz do domu... czekamty na CIebie w sobote.

Opublikowano

No dzis juz nikogo nie znalazlem :( Mam nadzieje ze jutro uda mi sie w poznaniu zrobic autko i w sobote bede :wink4:

Opublikowano

musisz dac rade!!.

Opublikowano

Chętnie wpadłbym na spocik (jeśli nie macie nic przeciwko 'starym dziadkom' :wink4: ), ale ta sobota niestety mi nie pasuje ;(

Opublikowano

masakryczna szkoda... u nas nie ma mlodych i starych, sa tylko audimaniacy!!:) jesli cos sie wyklaruje to postaraj sie byc:) poza tym witamy w grpie lubuskiej;)

Opublikowano

Chętnie wpadłbym na spocik (jeśli nie macie nic przeciwko 'starym dziadkom' :wink4: ), ale ta sobota niestety mi nie pasuje ;(

- tak ajk Topor powiedział... - wiek się nie liczy! - szkoda że nie dasz rady - gdyby coś się zmieniło -my będziemy :cool1:[br]Dopisany: 17 Październik 2008, 14:48_________________________________________________no dobra chłopaki - to ilu nas będzie?

Opublikowano

Ja mam wielka nadzieje ze odpale i bedzie :good:

Wszystko zalezy czy bede mial spawne auto bo jak narazie utknelem w poznaniu teraz laduje akumulator i ok 17 pastaram sie odpalic jak odpali to od razu jade do ZG :)

Opublikowano

Ja mam wielka nadzieje ze odpale i bedzie :good:

Wszystko zalezy czy bede mial spawne auto bo jak narazie utknelem w poznaniu teraz laduje akumulator i ok 17 pastaram sie odpalic jak odpali to od razu jade do ZG :)

życze Ci żeby odpalił :good:

Opublikowano

musisz byc;p nie ma innej opcji... nawet na lawecie ale czarn lalka musi byc.

mam nadzieje ze cos tam sie zjedzie....Krotki, Nowak, SMieszny, 150PS+ jego koles, Uwenciusz.... moze o kims zapomnialem plus CI ktorzy zalapia jazz z karteczek ktore rozdalem;) [br]Dopisany: 17 Październik 2008, 18:09_________________________________________________i Ty madas tez wbijaj!!:D chce posiedziec w B7;p