Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:polew:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2009, 23:35_________________________________________________wentyl... kupuj tylko ori Body.
  • Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 162,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ghost Dog to nie brak kluczyków sprawił iż nie stawiłem się na spocie... wypadło co innego, a co żałujesz że mnie dziś nie poznałeś? :tongue4:

jak wyglądał wasz przejazd? ile było aut?

Opublikowano

yyyyy.... :mysli:

Drogi kamillo poznalem cie na zeszlym spocie

Ja mam Biala B5 nawet ostatnio sam mi mrugales :polew:

Opublikowano
  • Autor

Kolega Kamillo zgubił kluczyki moze :polew:

Nowak a ile ten gosc od zawiechy bedzie to robil ?

z 3h mu zejdzie pewnie

jak cos to mow ze dostales numer od Pawla od czarnej A4 ;][br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 08:34_________________________________________________na spocie bylo chyba 8 aut....czyli tak srednio

ale ogolnie jest nas juz chyba z 20 osob jesli chodzi o okolie ZG

Opublikowano

Ghost Dog, hehe cwaniaczku :cool1: skąd mogłem wiedzieć że to Ty?

...ale teraz już Cię zapamiętam :dance: Żałuję że nie pojawiłem się na spocie,ale zatrzymała mnie siła wyższa.

a propo kluczyków, to na razie jestem na etapie dowiadywania się, z powodu braku sianka! Wszystko poszło na moją "niunie" :a4fan:

ale powoli, powoli ...i się ogarnę :dance2:

byłem w centrum we "Włamywacz-u" gość powiedział że koszt dorobienia kluczyka to 550 - 600 zl, :strzal: jak myślicie to rozsądna cena? czy znajde gdzieś taniej? ale z tego co słyszałem to właśnie tyle kosztuje taka przyjemność

Opublikowano

drogo mój brat zamawiał kluczyk w serwisie 500 zł ale w bmw , spytaj się ile by w serwisie Audi kosztowało :mysli:?

Opublikowano

Panowie gdzie kupie w Zg śruby do wachaczy potrzeba pilnie 4szt. bo inaczej zawiechy nie zmienie. ;(

Opublikowano

Fota.

Naprzeciw myjki recznej na zaciszu, za komisem sam.

Opublikowano

Thx man.

Topor a masz namiary na Auto-Brum bo nigdzie nie ma kontaktu w necie.

Opublikowano

[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 20:40_________________________________________________...temat moich kluczyków znów wraca jak bumerang na nasze forum :gicior:

otóż jak wcześniej napisałem, we "włamywaczu" gość zażyczył sobie 550zł-600zł...

a gdybym zakupił taki oto cwancyk http://allegro.pl/item526851134_audi_kluczyk_scyzoryk_433_mhz.html jakie kroki musiałbym poczynić żeby ten kluczyk zadziałał w mojej "niuni"? wiem że trzeba zakodować kluczyk ale jak to wyglada nie wiem. Jaki byłby koszt opcji z kluczykiem z allegro? programowanie itd... do tego nie wiem jak jest z tym Mhz czy ten kluczyk pasowałby do mojego auta...

no i kolejna sprawa dotycząca moich kluczyków, cóż mam zrobić by zamykać autko pilotem? hmm?

może to coś wam podpowie http://www.vag-com.pl/programowanie-pilotow.htm ktoś z klubowiczów potrafiłby to zrobić? czy muszę odwiedzić jakiegoś majstra od tego? a jeśli tak to gdzie mogę go znaleźć w ZG?

Panowie i nie miejcie do mnie pretensji że znów marudze na temat tych kluczyków, każdy z nas brnie w ten sposób by nasze autka sprawiały się jaknajlepiej...

Opublikowano

wiesy... nikt nie wlada taka wiedya na temat klucyzkow jak Pan wlamzwacz:) wiec proponuje dluzsza rozmowe z Panem Słowikiem.

Opublikowano

jest za***iście PAnie wentyl:) teraz szukamy jescze prozdu za fajna cene i git malina:D

Opublikowano

z przodem to nie teraz bo sie troche juz wypłukałem w tym miesiącu ale będzie napewno :good: :good:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:30_________________________________________________Nowak co tak po cichu siedzisz nie bój sie stary :polew: :polew: :polew::tongue4:

Opublikowano
  • Autor

wentyl cos zakupil to ja nie bede gorszy ...

http://www.allegro.pl/item527147298_audi_a4_lifting_2000_rok_avant_orginal_kpl_wkl.html[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:38_________________________________________________jutro zostana wyslane ;)

Opublikowano

kuzwa... to teraz kolej na jakis moj gadzet;) -do jutra pomysle:D

Opublikowano

dobra pany a teraz powiedzcie mi do tego s-line to jakie miały być końcówki ULTERA 90mm.,dobrze kojarze i gdzie je dostane powiedzcie :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:43_________________________________________________

kuzwa... to teraz kolej na jakis moj gadzet;) -do jutra pomysle:D

myśl,myśl :mysli: :mysli:
Opublikowano
  • Autor

jeszcze tylko grilla szukam w maire tanio rs4 lub s4

Opublikowano

90mm tak jak mowil krotki;) [br]Dopisany: 12 Styczeń 2009, 22:47_________________________________________________a kto sie orinetuje jakie wymiary maja koncowki w S4 b5????? :gwizdanie: ;( :embarrassed: