duffy Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Nie chce zapeszyc ale widze szanse na to ze cos sie w ZG ruszy w temacie spotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 ruszamy na pełnej Ku***!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowek Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 ok tylko kiedy i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 czwartek lub piatek w standardowym miejscu, czyli carrefour;p pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_zg Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 i co ustalone jakies terminy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 witam czy w niedziele jest jakis spot w ZG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 mozemy zrobic:d np na godz 18:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_zg Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 i co z tymi spotami?? jest jakis termin godzina?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 proponuję dogadać się łącznie z vagiem lubuskim i zwiększyć frekwencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_zg Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 mi to bez roznicy ja i tak jestem co niedziele ale zawsze jest wiecej hond i nawet ostatnio bmw niz vagów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danny Way Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Panowie potrzebuje kogoś kto obluka auto w Nowej Soli, odwdzięcze się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniu Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam widzę że sekcja zielonogórska obumarła w razie czego pisałbym się na jakiś spocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 i ja tez! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 makro w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniu Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 ja jutro postaram się zarejestrować auto i ubezpieczyć je jeśli mi się uda to postaram się być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gt350r Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Ja mogę wpaść od 18 listopada bo tak planuje być w zielonce na dwa tyg więc jak coś to sie pisze od tego terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 A ja będę w czwartek w Zielonej, jakby co, mam 2 polifty na części 1.9 i 1.8, można pisać o części, chętnie podrzucę do ZG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Siema! Jest tu ktoś z Gubina? Lub okolic? Trzeba mi sprawdzić autko, pomoże ktoś? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezimienny Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Jeśli Gubin to nie warto, możesz wierzyć na słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 tam sie robi powoli drugie drezdenko bez obrazy dla nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi