Opublikowano 18 Lutego 201412 l Dokładnie tak Concert vs MMI - mam standartowe nagłośnienie od concerta 4 głośniki ---------- Post dopisany at 15:20 ---------- Poprzedni post napisany at 14:13 ---------- Moje złącza od jednostki radiowej wyglądają dokładnie tak jak tutaj w nowej wersji audi (niestety tylko dokumentacja do A1): http://workshop-manuals.com/audi/a1/vehicle_electrics/communication/infotainment/mmi_infotainment_system/pin_assignment_for_radio_%28mmi%29/
Opublikowano 18 Lutego 201412 l Ciebie interesuje to : A - Multi-pin connector, 8-pin (T8ag) Jak chcesz to mam glosniki Bang&Olufsen dodatkowo podepniesz sobie glosniczniki wysokotonowe w przednich drzwiach . [TABLE=class: cc abstand-standard erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer] [/TD] [/TD] [/TABLE] [TABLE=class: cc abstand-liste erlaeutrg-leg] [TD=class: einzug-nummer] [TD][/TD] [/TABLE]
Opublikowano 26 Lutego 201412 l Czy ktoś wie gdzie znajduje się standartowo jednostka bluetooth w przy concercie (miałem ją wbudowaną wraz z dodatkową instalacją w podłokietniku, jednak tam nie ma tej jednostki - podobno powinna być pod fotelem pasażera, ale tam też nie znalazłem) - Symbol PR-9ZF. Właśnie o coś takiego mi chodzi.
Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l Witam Mam radio conect i chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość wstawienia navi i jak ktoś sie orientuje w jakiej cenie jest to możliwie( najlepiej jak najtaniej)
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l wrclaguna dokładałeś już MMI do jakiejś B8? Rozumiem że dużo rozbierania jest by założyć antenę w dachu jak oryginał czy można to jakoś ominąć?
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Zazwyczaj kazdy omija wiercenie otworu w dachu Wystarczy taka antena i bedzie dzialac NAVI . ===> ANTENA GPS FAKRA MFD2 RNS-E MMI RNS300 RNS510 (4113508166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l A to spoko. Ale cały komplet navi to i tak nadal kilka tys zł. ;/ Ceny beda sie trzymać handlarze bardzo dobrze znaja temat NAWIGACJI MMI 2G . 3G
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Panowie, przerabial ktos temat zmiany MMI 3G low na 3G connect? czy cos poza: - ekranen z kablem - ramka ekranu - czytnikiem - panelem sterowania - jednostka glowna bedzie jeszcze do zmiany? trzeba bedzie dokladac jakies zyly do wiazek, ktore juz sa?
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Tuner Radiowy i nie wiadomo czy Gateway a co z kabelkologia? cos trzeba zmieniac w wiazkach, ktore sa?
Opublikowano 23 Kwietnia 201412 l Jeśli o mnie chodzi no to już na pewno 3G z DVD, bo różnica pewnie niewielka.