Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Czy da się podłączyć zmieniarkę CD do oryginalnego kaseciaka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Mam pytanko kupiłem jakiś czas temu audi i mam oryginalne ładne radyjko ale na kasety niestety zmieniarki nie było, a inne po prostu nie będzie pasowało do tego wnętrza i szkoda psuć wyglądu, czy jest możliwość dokupienia oryginalnej i podłączenia jej czy lepiej zakupić transmiter jak to jest.

Podobno transmitery teraz to dają taki efekt jak CD...? :hi::przebiegly:

Opublikowano

ja mam Panowie coś takiego: Audi Chorus by Blaupunkt :rolleyes: tylko teraz kwestia tej zmieniarki jak ją podłączyć oryginalnego zaczepu w bagażniku nigdzie nie ma są jakieś zaczepy montażowe, bo przecież nie przyczepię sznurkiem :kox:

http://img528.imageshack.us/i/photo0990tl8.jpg/?a=j&ci=-1&rt=2

Czytałem, że jest zmieniarek sporo ale właśnie jak piszecie nie każda będzie git, a po co wywalać kasę..

Opublikowano

kolego piszesz ze masz chorusa a wrzucasz fotke concerta?? jak masz chorusa to nie podlaczysz zmieniarki, jak masz concerta, to podlaczysz zmieniarke, albo lepiej dolozyc pare groszy i kupic emulator zmieniarki na karte sd/penka/.... i sluchac mp3..?

Opublikowano

czy lepiej zakupić transmiter

Podobno transmitery teraz to dają taki efekt jak CD...? :hi::przebiegly:

jak szybko go kupisz tak szybko go wypieprzysz :gwizdanie: chyba że są jakieś drogie i dobre te tanie do niczego się nie nadają

Opublikowano

jak szybko go kupisz tak szybko go wypieprzysz :gwizdanie: chyba że są jakieś drogie i dobre te tanie do niczego się nie nadają

te drogie też do d*py

Opublikowano

Nie no podałem Panowie tylko przykładowy poglądowy obrazek natomiast model jest taki jak napisałem, a powiedzcie mi coś więcej o tym emulatorze, bo pierwsze słyszę może macie jakiś link z allegro do wglądu...

Jeśli tak radzicie to chyba mogę się poważnie zastanawiać nad tym zakupem co do transmitera to mam wrażenie, że będzie porażka ale chciałem się upewnić... :decayed:

Opublikowano

Nie no podałem Panowie tylko przykładowy poglądowy obrazek natomiast model jest taki jak napisałem, a powiedzcie mi coś więcej o tym emulatorze, bo pierwsze słyszę może macie jakiś link z allegro do wglądu...

Jeśli tak radzicie to chyba mogę się poważnie zastanawiać nad tym zakupem co do transmitera to mam wrażenie, że będzie porażka ale chciałem się upewnić... :decayed:

:szukaj:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 12:25_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=36739.0;highlight=o+emulatorze