Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Pytanko do znawców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podesłałem Ci w innym temacie link:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=92224.0

Ogólnie to do czego wysłałeś link to tylko tłumiki końcowe i dokładka, będziesz potrzebował jeszcze tłumika środkowego, do tego rurki, osłony termiczne, uchwyty itd.

Lepiej Ci wyjdzie kupić jakiś używany powiedzmy to kpl wydech, odnowić, kupić uchwyty i będzie bajera..

Opublikowano

podesłałem Ci w innym temacie link:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=92224.0

Ogólnie to do czego wysłałeś link to tylko tłumiki końcowe i dokładka, będziesz potrzebował jeszcze tłumika środkowego, do tego rurki, osłony termiczne, uchwyty itd.

Lepiej Ci wyjdzie kupić jakiś używany powiedzmy to kpl wydech, odnowić, kupić uchwyty i będzie bajera..

niezupełnie....Tłumiki są z TFSI od wersji Q i mają inne końcówki niż w seryjnym ON. Ale na nic to wpływa......zresztą jak widać u Bart-S. Generalnie dobry tłumikarz z takim zestawem sobie poradzi robiąc rozprowadzenie przed lewym tłumikiem. Polecam jednak poszukać podwójny wydech od wersji FWD. A ten dyfuzor sobie odpuść - szkoda kasy. W tym przypadku do kompletnego zestawu potrzebujesz jeszcze uchwytów na tłumiki oraz osłonę termiczną na bak paliwa. Tłumik środkowy masz już w swoim wydechu, ale ja bym go wyciął na Twoim miejscu (np w BRD nie ma środkowego tłumika).

Opublikowano

zalozyles w dwoch działach ten sam temat ;-)

Mam na zbyciu dwa koncowe z quattro (BRD) i dokładkę S-line'ową - została mi po wymienie na wydech S4.

Oddam całość (oba tlumiki i dokładkę) za "pincet" ;-)