Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Świeci ECON

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzis rano zaswiecil ECON.Auto jak w profilu.

Pojechalem do kolegi na VAG-e i pokazal to co na zdjeciach. Odczyt byl robiony przy wlaczonym silniku i po skasowaniu blad wracal. Wtyczka do czujnika wpieta poprawnie a jak to na drugim koncu wyglada to nie wiem:( Prosze o jakies porady od czego zaczac bo rok temu wymienialem chlodnice<dziurka od kamienia>ale wtedy vag pokazal inny komunikat- g65 low pressure i tam bylo wsio jasne a tutaj.... Z gory dziekuje za wszelkie wskazowki

IMG_0250.jpg

IMG_0249.jpg

Opublikowano

A ciśnienie w układzie jest?

Opublikowano
  • Autor

jutro sprawdze czy jest cisnienie. Jednakze mam nadzieje, ze to czujnik bo kolejna dziura w chlodnicy badz wezu sprawi, ze znowu pojdzie 1000zl na to "bezawaryjne" auto.

Opublikowano

Na dzień dobry sprawdziłbym ciśnienie w układzie jak już wyżej napisano a potem martwiłbym sie wydawaniem pieniedzy na naprawy :)

Opublikowano
  • Autor

Na dzień dobry sprawdziłbym ciśnienie w układzie jak już wyżej napisano a potem martwiłbym sie wydawaniem pieniedzy na naprawy :)

martwie sie juz teraz bo gazu mi nie ukradli a jesli go nie ma to uklad nieszczelny- wydatki wiec nie do obejscia. Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Witam. Dzis odpialem i wpialem czujnik. Po odpieciu pokazal 33 bary a po wpieciu znowu 1 bar ale w grupie 2 w pierwszym okienku zmienila sie cyfra 3 na cyfre 8. 3 razy go odpalalem i econ sie nie swieci. Zobacze co bedzie dalej. Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Po godzinie na parkongu przy odpalaniu znowu zaswiecil econ. Jutro zostawiam na serwisie.[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 09:31_________________________________________________mechanik mowi, ze chlodnica... jezdze po drogach na ktorych sa 3 wyjazdy z budowy i pelno kamyczkow... moze jakas plexe zamocowac??

Opublikowano

Jakaś kiepska chłodnica, albo mechanik :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jakaś kiepska chłodnica, albo mechanik :wink4:

co masz na mysli?? ze chlodnica kiepska to mozliwe bo oryginalu nie bralem.. a mechanik niby czemu?? ja sie w lutowanie nie bawie tylko wymiana.

Opublikowano
  • Autor

Przepraszam nie zroUmialem sie z mechanikiem. Chodzilo mu o osuszacz- skorodowal.

Opublikowano

No to osuszacz nie jest narażony na kamyki, jeżeli masz osłonę silnika...

Opublikowano
  • Autor

skorodowal...

oslone mam roczna... nowka...

zobacze jak odbiore co i jak...[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 10:54_________________________________________________hehe wiem, ze mieszam ale dzwonil mnechanik jednak chodzilo o chlodnice tylko on jakiejs fachowej nazwy uzyl... rozszczelniona na gorze na szwie.. czyli kijowa jakosc... no to ja daje na reklamacje i bedzie w razie w:)

albo na allegro jak wymienia na nowa... dam znac za pare dni czy na pewno dziala...