WiLdCaRd Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Witam. Chciałbym zrobić tuning optyczny tego autka. Dokładnie chce przyciemnić szyby,zmienić na lusterka srebrne.Nie wiem co zrobić z przednim grillem.Jak i z alufelgami,może czarne? Jak macie jakieś pomysły to piszcie. Dziękuję http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/61130b5e89569b96.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1eac7ced850fdd24.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ca86eeba66663a6c.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb7a7ee049961ed3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Lusterka czemu nie ale w satynie , grill zostaw tak jak jest tylko znaczek S4 wywal. Felgi to większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ponieważ jest to B7, proponuje wymianę przodu na ten od RS4 lub stylizowany na RS4 :gwizdanie: Przykładowo: Oryginalnie RS4 wygląda tak: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 21:01_________________________________________________ Ja bym poszedł w tym kierunku, ale to tylko propozycja :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLdCaRd Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Felgi jakie? 18? Teraz mam 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 18 albo 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLdCaRd Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 a nie będą ocierać: ? Jeszcze jedno gdzie mogę dostać zderzak przedni do RS4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Od rs4 nie podejdzie Ci zderzak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLdCaRd Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ten pierwszy jest fajny. I wydaje mi się że będzie git wyglądał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 nie wprowadzajcie chłopaka w błąd :gwizdanie: Sam się nie znam na B7, ale to co jest na fotkach powyżej to zderzak (i cały pakiet) firmy tuningowej HOFELE, zresztą jest napisane. Jest to tylko zderzak na wzór RS4 dostosowany do seryjnego body. Oryginalny zderzak RS4 jest szerszy, a co za tym idzie trzeba zmieniać błotniki... później progi i tak dalej, trzeba by zamontować całe szerokie body z RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Fakt, mój błąd, powinienem napisać: "zderzak na wzór RS4", jak ten od Hofele na zdjęciu, a nie zderzak od RS4. Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 dla porównania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 nie wprowadzajcie chłopaka w błąd :gwizdanie: O kim mówisz? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLdCaRd Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 A macie jakieś fajne alufelgi na wzór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 nie wprowadzajcie chłopaka w błąd :gwizdanie: O kim mówisz? :gwizdanie: sorry, faktycznie powinno być "nie wprowadzaj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLdCaRd Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Kolejne pytanie ,czy są może jakieś rury wydechowe do diesli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 kolego najważniejsza sprawa popraw temat i wpis w twoim profilu bo auto na fotkach to nie model B5 :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Hofele caly pakiet i 19" [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 09:05_________________________________________________ dla porównania: Swietne porownanie Michal - przyznam, ze zderzak Hofele wizualnie robi lepsza robote jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiLdCaRd Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wszystko jest już poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I r o Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wszystko jest już poprawione napewno nie wydaje mi się żebyś miał S4 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 A ja Ci proponuje zalozyc nowy watek w dziale: Moja A4 i tam dalej prowadzic luzna dyskusje na temat auta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi