Krycha Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Bałem się że krzywo nakleje i naklejka bedzie do d*py.. ale jakoś to wyszło ale i tak krzywo nakleiłem Cena trochę spora jak za taka naklejeczkę ale warto :th:
szymas Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 witam , naklejka super !! sam mam taka i z kiera od s line ładnie sie kąponuje a powiedz mi u kogo kupowałes te alu obramówki i jak to sie montuje bo tez mam zamiał załozyc pozdro. :a4fan: :a4fan: :oklaski:
rafalekx Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 szymas nie przesadzaj z tymi emotami bo dostaniesz ostrzeżenie od zielonych i tych ważniejszych A co do tego jak to się montuje, to jest to proste, wystarczy wyjąć liczniczek, włożyć ramki, zagiąć / podkleić, liczniczek włożyć i po robocie :> Poszukaj na forum gdzieś musi być... froger34 dobra robota
Krycha Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 Szymas tyle razy było http://dido.win.pl/sklep/product_info.php?cPath=21_25&products_id=34
szymas Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 ok. dzieki panowie za pomoc i info. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi