Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Delikatne szarpnięcia na pierwszych biegach w skrzyni Multitronic A4 B6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozna tez zrobic od nowa adaptacje skrzyni

Opublikowano

:shocked:

Jak czytam to co pisze Bart-s to nie wiem o co chodzi . Rozumiem to co pisze lecz nie mogę wogole dojść do tego Vag-a .

Opublikowano

Teraz ja nie rozumiem - "...nie mogę wogole dojść do tego Vag-a" ...?

Pisz czego dokładnie nie rozumiesz - wszystko wyjaśnię.

Opublikowano
  • Autor

Do Bart-S : wiesz żeby podłączyć do Vaga trzeba go najpierw mieć;p a ja niestety jeszcze nie dorobilem sie takiego oprogramowania, chociaz chyba mój sąsiad ma coś takiego więc go zapytami może coś z tego wyjdzie ;)

Opublikowano

Napisz do Czakiego on Ci pomorze jak nie masz Vaga:D Ma w dobrej Cenie.

Opublikowano

Panie Bart-s ja nie siedzę w takich oprogramowaniach . Ja również nie posiadam Vag-a . :kwasny:

Wiem tylko ,że tym idzie wykryć błędy :)

Gdzie można kupić takie coś ? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 11:55_________________________________________________I jaki koszt tego ?

Opublikowano

Tak jak sugeruje Rafał - pogadaj z Czakim :)

I proszę, nie wyjeżdżaj mi z Panem :polew:

Opublikowano

wszystko powoli sie wyjasni kolego tylko nie panikuj

Opublikowano

Rozumiem .

Opublikowano

M-cek - jesteś z WLKP - masz blisko do mnie więc możesz podjechać na diagnostykę :)

Opublikowano

u mnie skrzynka po wymianie filtra i oleju, sprawuje sie pięknie, ale dalej uważam ze cos ja boli, więc następnym razem jak będę w PL jadę prosto do sopy na dokładne sprawdzenie jej:D

Opublikowano

Zapraszamy do Polski :)

Nie no jeżeli odczuwasz jakieś dziwne drgania lub niepokojące rzeczy to od razu radzę jechać na dokładną kontrolę . Bo za miesiąc ,dwa może być np. za późno .

Nie chce straszyć . Ale jak będziesz czekał z tym długo no to skrzynia może przestać funkcjonować - padnie . chyba ,że to o czym piszesz ,że coś ją boli to mały szczegół no to wtedy raczej skrzynia nie powinna przestać funkcjonować :)

Nie chce się powtarzać ,ale jedź lepiej na kontrolę .

Opublikowano

Co ma być to i tak będzie:D ważne aby nie dać sie zwariować:D olej filtry na czas i delikatna jazda, co kilka miesięcy sprawdzić skrzynie u dobrego mechanika od multi i wszystko będzie grało:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam !

Jak już kiedyś pisałem miałem problemy ze skrzynią, a dokładniej występowały szarpnięcia na pierwszych biegach.

Było bardzo dużo różnych możliwości i pomysłów na to jak temu zaradzić i w końcu się udało.

Nie była to wina filtra zewnętrznego skrzyni (koszt ok. 1200 zł), ale na pewno po trochu oleju, a w największym stopniu, a właściwie główną przyczyną był zepsuty czujnik obrotów.

Tak więc z wyjętym sterownikiem udałem się do Ozorkowa gdzie sterownik został naprawiony, nalałem nowego oleju (oryginalnego ATF - weszło nie całe 6 litrów) i teraz wszystko działa jak powinno."

Pozdrawiam!