Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy w MOH:AA dzisiaj od 22-22:30 , nowe mapy!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

connect 193.42.218.13:12203;password cubervip bez progsa All Seeing Eye :D

Opublikowano

dobra, ja się już wbijam

Opublikowano

hejka!! łupiemy po 22.00 dzisiaj? może już coś lepiej będzie niż wczoraj (tzn. dzisiaj) :polew:

Opublikowano

hehe ja wpadne baty dostac :bicz3: :polew:

Opublikowano

ja jeszcze moha nie stargalem bo naginam w CS [br]Dopisany: 15 Listopad 2007, 00:00 _________________________________________________Dobra już targam więc jutro się dołącze jak dobiję co i jak z serwerem :blink:

Opublikowano

thx za gre jutro pewnie też się zamelduję :th:

Opublikowano

Ludzie zmobilizujcie się jest Serwer dzięki Mad Maxowi, macie gotową grę do ściągnięcia i ładujcie się na serwer.

Opublikowano

no lipa , młoda godzina i nie ma chętnych...

Cuber pamiętasz jak cieliśmy do 4 rano ? :D:thumbup:

Opublikowano

hej ...co się dzieje.. wpisuję 193.42.218.13:12203 i nie mogę się połączyć z serwerem :wallbash: od której jest włączony ?

Opublikowano

Caly czas jest włączony

Opublikowano

Caly czas jest włączony

nie mogę się połączyć z trybu multiplayer :thumbdown: [br]Dopisany: 15 Listopad 2007, 21:08 _________________________________________________Serwer time out :thumbdown:

Opublikowano

Hmm ja sprawdzalem i moglem. Dziwne

Opublikowano

Hmm ja sprawdzalem i moglem. Dziwne

a instalowałeś game spy arcade ?

Opublikowano

Nie.

Opublikowano
  • Autor

hej ...co się dzieje.. wpisuję 193.42.218.13:12203 i nie mogę się połączyć z serwerem :wallbash: od której jest włączony ?

W glownym menu naciskasz ~ tylde i wpisujesz to co podal wyzej Bchr , jesli nie pojawi sie konsola po wcisnieciu ~ to wchodzisz do menu options i tam w advanced options zaznaczasz console i wracasz do menu i smiga jak talala :P

SERWER CHODZI 24H , JEST NA 10 OSOB , JAK BY MIALO BYC NAS WIECEJ MOGE ZWIEKSZYC LICZBE SLOTOW :)

Opublikowano

Serwer Connection Timed Out :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:[br]Dopisany: 16 Listopad 2007, 15:16 _________________________________________________Teraz wogóle nie próbuje się połączyć z serwerem tylko zwala mnie do menu głównego :(

Opublikowano
Teraz wogóle nie próbuje się połączyć z serwerem tylko zwala mnie do menu głównego
ja jak mam za wysoki ping to nie mogę wejść, a jak już wejdę to jest tragedia nie idzie pograć.
Opublikowano
  • Autor

Serwer Connection Timed Out :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:[br]Dopisany: 16 Listopad 2007, 15:16 _________________________________________________Teraz wogóle nie próbuje się połączyć z serwerem tylko zwala mnie do menu głównego :(

Yoo ziom masz zlego patcha wgranego :) musi byc 1.11 nie 1.1 :) lub pomieszales cos z kolejnoscia wgrywania witaminek :)

Opublikowano

dlatego wlasnie sciagam tego co byl tu podawany i jazda .. nie chce mi sie siedziec i myslec :blink:

Opublikowano

no mysle ze dzis mozna by coś powalczyć ok północy heheh przynajmniej ja sie tak zjawie na serwerku