Skoku Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam. Mam oto taki problem z moją Zuzią A4 B5 97. Od ok. tygodnia pali mi się cały czas kontrolka AIR BAG i kontrolka z wykrzyknikiem. Wcześniej AIR BAG nie świecił w ogóle, a słyszałem, że powinien przynajmniej przy odpalaniu auta. Wykrzyknik natomiast migał mi 3 razy przy odpalaniu, teraz miga mi cały czas (miałem trasę 250km i migał), dodatkowo teraz mi piszczy 3 razy przy odpalaniu auta. No to prosiłbym o pomoc ;]
konradzed Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Ja miałem podobny problem, ale kontrolka Airbag powinna zaświecać się przy odpalaniu samochodu.
Skoku Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Jak miałeś podobny problem to co zrobiłeś?
konradzed Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=180207.0 Ale nie wiem czy w Twoim przypadku wystarczy skasowanie błędów. Dziwne jest to, że ta kontrolka nie zapalała się u Ciebie podczas uruchamiania samochodu. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi