kileeer Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Witam. Ma ktoś jakiś Patent na stukającą podłogę bagażnika w avancie? Tam nie ma żadnych mocowań a na dołach tzn uskokach podrywa ją i mi stuka. Jest na to jakiś sposób?
ROBERT Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 To gdzie Ty jeździsz , że Ci podłoga w bagażniku aż podskakuje
ROBERT Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 A nie "stuka" Ci przypadkiem paliwo w baku też kombinowałem co tam qwa się dzieje , okazało się że to paliwo tak "szplucha" jak jest go powyżej pół baku
kileeer Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 A nie "stuka" Ci przypadkiem paliwo w baku też kombinowałem co tam qwa się dzieje , okazało się że to paliwo tak "szplucha" jak jest go powyżej pół baku nie na 100% to podłoga. bo jak ją wyciągnąłem to było a bez podłogi to tak obciachowo jeździć.
fayera Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 mocowań nie ma dwa pustaki ewentualnie
kileeer Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2011 mocowań nie ma dwa pustaki ewentualnie Mówię poważnie Nikogo to nie drażni poza mną, i nikt nic z tym nie robił?
fayera Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Trochę to dziwne,u mnie nigdy podłoga mi nie podskakiwała. przecież po złożeniu siedzi solidnie tzn.wchodzi z lekkim oporem
Rekomendowane odpowiedzi