Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] 2,0 TDI AVANT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no z 140 na ~200 konikow to musi byc roznica w jezdzie, ale jakos mi sie nie chce wierzyc ze spalanie jest bez zmian :chytry: no i te 9l na trasie, fotoradary opanowane :cool1:

Aaaa szkoda ze przed regeneracja turbo nie wiedzialem ze mozna inne turbo wstawic :wallbash: , teraz troche szkoda wlozonej kasy :confused4:

Opublikowano

ja nie zauważyłem żadnej różnicy w spalaniu. Wręc bym powiedział że przy mojej jezdzie kiedyś więcej palił ale wtedy to trzeba bylo nawet podczas hamowania trzymać gaz żeby to się jakoś rozpędzało :tongue4::wink4:

Opublikowano
  • Autor

a jak to wyglada z komputerem po takiej modyfikacji, nie wariuje tj. np. nie pokazuje innego spalania niz jest w realu?

Opublikowano

nie. Komputer oblicza spalanie i program nie ma tu nic do rzeczy.

Opublikowano

bez zmian.

Tyle że ja mam dość specyficzny styl jazdy.

Mnie autko pali w mieście ok. 11l/100km a na trasie 9l/100km chyba że turlam dropsa po jakiejś jednopasmowej drodze to czasem się uda z 7l/100km.

No to nieźle :good:

Opublikowano

FURACZ SPOKO...

kamerka to panel od Audi A6 czy jakaś alternatywa?

Opublikowano

przecież widać że chinol :disgust:

Opublikowano

nie wiem jak wygląda oryginał i dlatego pytam...

jak ogarnę sprawe swojego auta teraz to będe pukał do ciebie w sprawie instalacji kamerki i co i jak podłączyć adamoo :P

Opublikowano

przecież widać że chinol :disgust:

a co za różnica... :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 21:03_________________________________________________chyba że taka że jemu na chinolu działa a zieluch z ori kamerką już chyba trzeci miesiąc walczy żeby uruchomić... :wink4::tongue4:

Opublikowano

ostatnio tłumaczyłem zieluchowi przez telefon co i jak i podobno odpaliła :) ale podłączył na "krótko" :gwizdanie: :kox:

a co za różnica czy chinol czy audi..ano jest znaczna w ciemnościach :) oraz szybciej się załącza (od razu) :)

Opublikowano

a to działa automatycznie po wbiciu wstecznego? Jeśli tak to na jakiej zasadzie? jak i gdzie się to jeszcze podpina (oprócz tunera)? chyba będe musiał do Ciebie jutro zadzwonić to pogadamy :decayed::wink4:

Opublikowano

działa automatik :)

Opublikowano
  • Autor

nie wiem jak wygląda oryginał i dlatego pytam...

jak ogarnę sprawe swojego auta teraz to będe pukał do ciebie w sprawie instalacji kamerki i co i jak podłączyć adamoo :P

Ori możesz zobaczyć tutaj:

http://audiforum.us/installations/8541-how-reverse-camera-into-b7-a4.html

Nie Ori wyglada tak

listwa_z_ramka.jpg

[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 20:10_________________________________________________Tak jak pisze adamooo, auto... wlaczasz wsteczny i masz obraz... jesli pytasz o tuner TV to ja 'jeszcze :gwizdanie: ' nie mam, podpialem sie do adaptera.

Podpinasz sie do kostki lampy do 'na ile pamietam' pinu 2 - kabel od wstecznego..

kostka_pin.jpg

Od tego kabla idzie na zasilanie kamery i 'w moim przypadku' do adaptera oraz do radia pin C2 jest to złącze RFLS służy do wywoływania obrazu.

zielona_kostka_c2.jpg

Jak znajde wiecej czasu to cale podlaczenie postaram sie opisac... z problemami jakie mialem :confused4:

[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 20:30_________________________________________________

ostatnio tłumaczyłem zieluchowi przez telefon co i jak i podobno odpaliła :) ale podłączył na "krótko" :gwizdanie: :kox:

a co za różnica czy chinol czy audi..ano jest znaczna w ciemnościach :) oraz szybciej się załącza (od razu) :)

no jak jest naprawde total ciemnosc i tylko swieca sie lampy w aucie to rzeczywiscie rewelki nie ma... ale np. na parkingach przed supermarketami jak jest chociaz troche oswietlone, jak dla mnie OK :good: natomiast w dzien to juz w ogole wg mnie super..

Filmik robilem aparatem niezbyt dobrej jakosci.. w realu nie ma zadnych zaklocen.. ale jak by ktos sie pytal to mniej wiecej tak to dziala :blink:

Opublikowano

gdzie idzie dostac takie chormy co masz na przyciskach ESP itd??

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

gdzie idzie dostac takie chormy co masz na przyciskach ESP itd??

:szukaj: allegro :przebiegly: lub w dziale sprzedam :hi:

akurat to wszystko od klubowicza czaki22

http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=14813188[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 21:51_________________________________________________W razie co to tutaj cos naskrobalem :gwizdanie: apropo kamerki

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=182782.0

[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 22:32_________________________________________________No i kolejne wykonane mody, a tak mniej wiecej wyglada i brzmi przy BOSE:cool:

Opublikowano

Widzę, że uporałeś się już z bose :good:

Opublikowano
  • Autor

nic mi nie mow he he... wczoraj ostatnia rzecz robilem tj. glosniki w drzwiach i blendy... nieco jeszcze matami wygluszajacymi oblozylem w drzwiach ale tylko za samymi glosnikami..

no i roznica tez jest slyszalna przy wymianie glonikow :rolleyes:

:good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ogólnie furak na duży plus...avant kolor itd :good: za mody :notworthy: audio fajnie ogarnięte... co do planów szkoda że wspominasz o ograniczeniach finansowych... bo są zacne... :D oby jak najwięcej i jaj najszybciej się udało zrobić... :)

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie furak na duży plus...avant kolor itd :good: za mody :notworthy: audio fajnie ogarnięte... co do planów szkoda że wspominasz o ograniczeniach finansowych... bo są zacne... :D oby jak najwięcej i jaj najszybciej się udało zrobić... :)

he he dzięki... :th: przyznam ze wlasnie zwolnilem z modami... wiadomo czasami sa rzeczy pilne i pilniejsze :blink:

Opublikowano

Autko fajniusie :good:kolorek,no i lista modów :kox::slina: :naughty:a dlaczego założyłeś tylko jeden monitorek w zagłówku?Pytam bo też zamierzam zakładać dvd ale jak już to podwieszony 15 lub 17" w podsufitce.Bezawaryjnej jazdy życze powodzenia w modach szybkiego zakończenia!!! :hi: