Rafal1988Lodz Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam. Kupowal moze ktos jakas koncoweczke do diesla i moze sie pochwalic. Chce kupic jakas koncowke dla estetyki ale zeby zachowac parametry zeby nie brzeczal jak w jakies calibrze. Mozecie cos doradzic.[br]Dopisany: 17 Styczeń 2011, 00:08_________________________________________________2 sprawa wyciecie kata. Usunac caly i wspawac rurke? Przy okazji przeczyscilbym uklad dolotowy kosztowne to jest? I czy po tym zabiegu lepiej furka by sie zbierala ?
tchorzo Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 do diesla ciężko zrobić ładne końcówki, gdzieś na forum była propozycja żeby zrobić coś takiego jak w B7 (mniej zagięta rura niż w B5) jak nie zagniesz rurki i wywalisz kata to cały zderzak sobie okopcisz.
burus2 Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 ja mam proste rury i jakoś niezauważyłem żeby mi kopciło chyba że ktoś samochód myje od święta to może tak
Armi Opublikowano 19 Lutego 2011 Opublikowano 19 Lutego 2011 do diesla ciężko zrobić ładne końcówki, gdzieś na forum była propozycja żeby zrobić coś takiego jak w B7 (mniej zagięta rura niż w B5) jak nie zagniesz rurki i wywalisz kata to cały zderzak sobie okopcisz. Bzdura :gwizdanie:
MAGIC87 Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 do diesla ciężko zrobić ładne końcówki, gdzieś na forum była propozycja żeby zrobić coś takiego jak w B7 (mniej zagięta rura niż w B5) jak nie zagniesz rurki i wywalisz kata to cały zderzak sobie okopcisz. Bajki kolego piszesz co lepsze zawsze wypowiadaja sie Ci co czegos nie zrobili tylko wyczytali gdzies tam ,, np w brawo girl''
wild80 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 http://moto.allegro.pl/listing.php/search?string=diesel&category=9010
Rekomendowane odpowiedzi