skowron250 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam Wyświetlacz w moim climatroniku(model z 96 roku) "szaleje" Podświetlenie świeci cały czas. Znikają cyfry z wartością temperatury i wszystkie pozostałe oznaczenia (w obu okienkach). Czytałem na forum ale o problemach związanych ze sterownikami, a mnie przestaje "świecić" pod wpływem wstrząsu (czasem wystarczy nacisnąć na wyświetlacz albo obudowę i znów działa albo i nie ) Jaka może być tego przyczyna? Z góry dziękuje za wszelkie informacje
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam Wyświetlacz w moim climatroniku(model z 96 roku) "szaleje" Podświetlenie świeci cały czas. Znikają cyfry z wartością temperatury i wszystkie pozostałe oznaczenia (w obu okienkach). Czytałem na forum ale o problemach związanych ze sterownikami, a mnie przestaje "świecić" pod wpływem wstrząsu (czasem wystarczy nacisnąć na wyświetlacz albo obudowę i znów działa albo i nie ) Jaka może być tego przyczyna? Z góry dziękuje za wszelkie informacje Nie stykająca kostka łącząca płytkę z wyświetlaczem do bebechów klimatronika. Musisz się do niej dostać, u mnie wystraczyło ją "usztywnić" w gnieździe i problem od 3 miesięcy nie istnieje.
marcins237 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 a łooo i jest http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=3521.0
skowron250 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2011 Dzięki za informacje Napiszę póżniej jak mi poszło
Rekomendowane odpowiedzi