kred Opublikowano 14 Listopada 2007 Opublikowano 14 Listopada 2007 nadszedl czas na montaz zmieniarki i pojawil sie problem bo orginalne uchwyty mozna jedynie ustawic w poziomie a zmieniarka bedzie wisiec pod tylna polka czyli potrzebuje uchwytow pionowych. zastanawiam sie czy szukac po necie czy robic wlasne ??? dajcie jakies linki gdzie mozna dostac uchwyty lub cokolwiek moze ma ktos jakis pomysł
Gość spedyt Opublikowano 16 Listopada 2007 Opublikowano 16 Listopada 2007 Spokojnie możesz zrobić sobie sam taki uchwyt, robiłem mocowania w poziomie ale w pionie też nie będzie problemu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,9051.0.html
kred Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Opublikowano 16 Listopada 2007 o czyms takim wlasnie myslalem nie jest to glupi pomysl. w mojej zmieniarce sa wypukle boczki planuje zakupic plaskownik aluminiowy i troche pokombinowac. podepne sie pod temat mam kabel do zmieniarki i bede musial go przerobicbo nie jest orginalny. musze dorzucic kostke zeby podpiac go do radia. a pytanko jest takie: czy wystarczy sam kabel do zmieniarki czy potrzebne sa takze czincze bo w zmieniarce mam takie wyjscie?? i nie wiem czy je takze podpinac pod kostke
Rekomendowane odpowiedzi