Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Wygłuszenie maski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie spotkałem się jeszcze z wygłuszeniem w benzynie .... moim zdaniem założyć to na pewno założysz maske też zamkniesz, spalićnie spalisz bo to się nie pali ale po co Ci to ? :)

Opublikowano

Dokładałem do siebie też takie cuś...Potrzebujesz tylko jeszcze komplet spinek.

Opublikowano

Nie spotkałem się jeszcze z wygłuszeniem w benzynie .... moim zdaniem założyć to na pewno założysz maske też zamkniesz, spalićnie spalisz bo to się nie pali ale po co Ci to ? :)

no wlasnie?

ja mam tak cichutko pracujacy motor (oczywiscie na wolnych i niskich obrotach), ze go prawie wcale nie slychac

Opublikowano

u mnie bez tego nie slychac :P prawie wcale wiec z tym wogole ;) ok dzieki za odpowiedzi temat zamkniet :) pozdro :hi::good:

Opublikowano

w każdej 1,8t i większej benzynie jest wygłuszenie ....Nie mówiąc o dieslu bo to standard :)

Opublikowano

Skoro w każdym 1.8 T jest wygłuszenie to kolega który założył ten wątek porusza się już z fabryki autem wybrakowanym ... bo u niego nie :)

Wiem, że w renówkach jest wygłuszenie w benzynach ..... spotkałem się z fabrycznym w 1.4 i w 2.0 w Lagunach (tych starszych).

Co do diesli to chyba nie produkują takich, bez wygłuszenia - Ford Mondeo chyba nie ma z tego co się orientuje.

Opublikowano

to dziwne bo ja mam 2 ga 1.8T i nie mialem i w zadnych jakie widzialem nie bylo :mysli:

Opublikowano

A wiecie moze czy wygłuszenie pasuje z wersji poliftowej do przedlifta, bo chce sobie załozyc zeby silniczek miał cieplej :wink4:. Były wersje z wygłuszeniem i bez niego w PB, numer 8D0863825S -silniki PB oraz 8D0863825R- silniki diesla

Opublikowano

a ja mam 1.6AHL z 1998r i mam wygłuszenie a kolega w 1.6ADP z 1996r nie ma. wydaje mi się że to zależało od kupującego lub na jaki kraj auto było produkowane i gdzie było produkowane

Opublikowano

chyba też było to zależne od rocznika, dla przykładu 1.8 adr 96 rok nie miał wygłuszenia, 1.8 adr 98 rok miał wygłuszenie.

Opublikowano

jak sie nie ma a chce sie miec to trzeba kupic :P

Opublikowano

Krewny z Niemiec w 1,6 ma podbitą maskę fabrycznie. Auto z 99r. Z tym że było to auto testowe. Jak je kupował miało 9000 km przebiegu.

Opublikowano

jednym słowem od II lifta stosuje się wygłuszenie :rolleyes:

Opublikowano

W moim 1.8T wygłuszenia nie ma i zakładał nie będe bo pod maską potrafi być gorąco :evil:

Opublikowano

Ja mam ADR z 95 i też mam wygłuszenie.

Opublikowano

ja mam ALT 2003 i tez mam wygluszenie ;)

Opublikowano

hehe spoko koniec juz tego tematu :P ja nie mam ale kupuje :):evil: