Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wygłuszenie maski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie spotkałem się jeszcze z wygłuszeniem w benzynie .... moim zdaniem założyć to na pewno założysz maske też zamkniesz, spalićnie spalisz bo to się nie pali ale po co Ci to ? :)

Opublikowano

Dokładałem do siebie też takie cuś...Potrzebujesz tylko jeszcze komplet spinek.

Opublikowano

Nie spotkałem się jeszcze z wygłuszeniem w benzynie .... moim zdaniem założyć to na pewno założysz maske też zamkniesz, spalićnie spalisz bo to się nie pali ale po co Ci to ? :)

no wlasnie?

ja mam tak cichutko pracujacy motor (oczywiscie na wolnych i niskich obrotach), ze go prawie wcale nie slychac

Opublikowano
  • Autor

u mnie bez tego nie slychac :P prawie wcale wiec z tym wogole ;) ok dzieki za odpowiedzi temat zamkniet :) pozdro :hi::good:

Opublikowano

w każdej 1,8t i większej benzynie jest wygłuszenie ....Nie mówiąc o dieslu bo to standard :)

Opublikowano

Skoro w każdym 1.8 T jest wygłuszenie to kolega który założył ten wątek porusza się już z fabryki autem wybrakowanym ... bo u niego nie :)

Wiem, że w renówkach jest wygłuszenie w benzynach ..... spotkałem się z fabrycznym w 1.4 i w 2.0 w Lagunach (tych starszych).

Co do diesli to chyba nie produkują takich, bez wygłuszenia - Ford Mondeo chyba nie ma z tego co się orientuje.

Opublikowano
  • Autor

to dziwne bo ja mam 2 ga 1.8T i nie mialem i w zadnych jakie widzialem nie bylo :mysli:

Opublikowano

dlatego jeszcze raz podtrzymuję swoją tezę, że w benzynie choćby miała 4 litry nie stosuje się wygłuszenia :)

Opublikowano

A wiecie moze czy wygłuszenie pasuje z wersji poliftowej do przedlifta, bo chce sobie załozyc zeby silniczek miał cieplej :wink4:. Były wersje z wygłuszeniem i bez niego w PB, numer 8D0863825S -silniki PB oraz 8D0863825R- silniki diesla

Opublikowano

a ja mam 1.6AHL z 1998r i mam wygłuszenie a kolega w 1.6ADP z 1996r nie ma. wydaje mi się że to zależało od kupującego lub na jaki kraj auto było produkowane i gdzie było produkowane

Opublikowano

chyba też było to zależne od rocznika, dla przykładu 1.8 adr 96 rok nie miał wygłuszenia, 1.8 adr 98 rok miał wygłuszenie.

Opublikowano
  • Autor

jak sie nie ma a chce sie miec to trzeba kupic :P

Opublikowano

Krewny z Niemiec w 1,6 ma podbitą maskę fabrycznie. Auto z 99r. Z tym że było to auto testowe. Jak je kupował miało 9000 km przebiegu.

Opublikowano

jednym słowem od II lifta stosuje się wygłuszenie :rolleyes:

Opublikowano

W moim 1.8T wygłuszenia nie ma i zakładał nie będe bo pod maską potrafi być gorąco :evil:

Opublikowano

Ja mam ADR z 95 i też mam wygłuszenie.

Opublikowano

ja mam ALT 2003 i tez mam wygluszenie ;)

Opublikowano
  • Autor

hehe spoko koniec juz tego tematu :P ja nie mam ale kupuje :):evil: