esem Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam mam pytanie dziś na parkingu skręcilem koła maksymalnie w prawo i jadąc tak powoli czułem jakby auto drgało jakbym jeździl po jakichś grudkach lub jakby jedno koło przeskakiwało, Jak odpuściłem lekko kierownicę to było ok. Tak samo z drugą stroną, czy to normalne czy jest jakaś blokada skrętu maksymalnego. Dodam jeszcze że żadnych niepokojących dźwięków nie słychać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthurA4 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Po prostu kolego nigdy się nie skręca na maxa kierownica więc tu może to być normalna rzecz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Już wiem wszystko ok sprawdziłem na innym parkingu poprostu była lekka gołoledź i koła przeskakiwały. Dziękuję za odpowiedź. Na parkingu gdzie jest gumoleum lub kałczukowa posadzka taki sam efekt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi