Arkady27 Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 Nie wiem czy jest to olej czy ON ale cos chlapie mi na ta oslone filtra powietrza, Co moze być tego powodem i jakie sa konsekwencje tego? oto fotka http://img266.imageshack.us/my.php?image=50145051sx8.jpg
mcm Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 to jest chyba zawór EGR który steruje powrotem spalin do kolektora, a chlapać może olej zawarty w spalinach ale dokładnie nie wiem
Gość Goodspit Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 A nie zauważyłeś zwiększonego zużycia oleju? Wygląda na to iż rzeczywiście przez EGRa pluje...
Arkady27 Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Opublikowano 15 Listopada 2007 Ja auto mam od miesiąca i nie bylem w stanie zauwarzyc zmian poziomu oleju. musze wymienic zawór EGR czy jest to nie duża wada??
mcm Opublikowano 15 Listopada 2007 Opublikowano 15 Listopada 2007 raczej nie powinno pluć przez EGR, sprawdzaj pozom oleju bo może brać za dużo i dlatego chlapie
Rekomendowane odpowiedzi