Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zakup psa-opinie posiadaczy różnych ras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a owczarek niemiecki?? :decayed: , nie lubię małych psów , zawsze towarzyszyły mi psy powyżej kolana :decayed:

Opublikowano

tak jak inne duze psy tak i owczarek musi sie wybiegac,kuzyn ma rodowodowego i do tej rasy trzeba miec mocny charakter i reke i niestety z dobrej hodowli pies kosztuje nie malo

Opublikowano

a owczarek niemiecki?? :decayed: , nie lubię małych psów , zawsze towarzyszyły mi psy powyżej kolana :decayed:

ja mam owczarka niemieckiego od 12 lat, jak będziesz chciał coś wiedzieć to się odezwij :) ale to bardzo fajne, wierne i przede wszystkim mądre psy. no i jak ktoś Ci będzie chciał podskoczyć i pies wyjdzie zza Ciebie to też obroni :P ogólnie owczarki mają tylko jedną wadę... jeśli jest to pies, to w wieku dwóch lat starają się pokazać kto tu rządzi i mogą się zacząć rzucać.. było tak u mnie i facet, który nam szkolił tego psa mówił, że 3/4 owczarków tak ma.. ale jak się odpowiednio szybko zareaguje i to opanuje to wszystko wraca do normy :good:

Opublikowano

mam labradora (suczkę) od 6 lat

kolor biszkopt = sierść w całym domu, cały rok + spalony odkurzacz co roku :wink4:

Pies brał udział w szkoleniu na psa towarzysza, szału się nie nauczył raczej takie podstawy, siad, lezeć, podać łapę, stój no i chodzić przy nodze. Resztę sam męczyłem go w domu, trafił mi się "egzemplarz" który zamiast się uczyć woli się bawić, no ale nic i tak go kocham :decayed:

teraz pies już jest bardziej stateczny i ogólnie można powiedzieć że bezproblemowy (poza sierścią)

09012011144.jpg

Opublikowano

trafił mi się "egzemplarz" który zamiast się uczyć woli się bawić, no ale nic i tak go kocham :decayed

mój tak samo :decayed: tylko mój 7 marca skończy 9 lat :) pies - zabawka :naughty: no i tyle zje ile mu się da, a nawet więcej bo skubaniec kradnie żarcie skąd tylko może :decayed:

Opublikowano

zapomniałem właśnie o tym że to chodzący przewód pokarmowy :polew:

ale każdy następny mój pies to będzie labrador :)

Opublikowano

jprzede wszystkim mądre psy.

No tu musze sie nie zgodzic, owczarki niemieckie sa to psy karne, kazdy wlasnie chwali owczarki ze sa madre bo sie czegos nauczyly a one poprosru robia co im kazemy bo dostana nagrode a jak nie to bedzie kara. Ja bym bardziej strzelal w pitbule, tylko te prawdziwe angielskie mniejsze i nie takie "napakowane" ja te co teraz chodza po ulicach, sam mam podobnego tylko ze ze schroniska, troche wariat ale slodki jest :) Albo bulteriery, amstafy red nose wszystko zalezy od reki wlasciciela. W sumie to tyle opinii o psach bedzie ci ich wlascicieli a kazdy bedzie chwalil swojego :)

Opublikowano

a moja amstaffka dzis wlasnie skonczyla 4 latka, bylo sto lat, ciasteczka i na koniec mega kosc w prezencie :kox:

hehe, jest ona moim pierwszym psem, takze nie moge za wiele powiedziec o innych rasach, ale jesli chodzi o amstaffy to dla ludzi "z glowa" polecam w 100%, prawie wszystkie amstaffy, ktore poznalem to misie-przytulaki, tak jak moja, czasem zdarzą sie pieprzniete egzemplarze, ale to w 99,99% wina wlasciciela wzbudzajacego w psie agresje.

moja jest normalnie jak dziecko, codziennie potrzebuje mnostwo czulosci, do psow nie jest agresywna, czasem zjeży sie mocno z jakas inna suka, dzieci ma w nosie, bez emocji, do obcych nieufna i z tego strachu szczeka i sie jezy, ale jesli tylko jakis moj znajomy, nawet osoba, ktorej moja Bonnie nie zna, przyjdzie do mnie do mieszkania i posiedzi z 30sekund to potem juz z psiakiem moze zrobic prawie wszystko:)