Marek1978 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Hejka, może mi ktoś podpowie w jaki sposób bezpiecznie bez wielkiej demolki wymienic antene gps na dachu , padła od mrozów , kupiłem używke orginalna na allegro i chciałbym sam spróbować to zrobić..
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jestes pewnien ze antena padla moze ze wzmacniaczem cos nie halo
Marek1978 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 Wzmacniacz ok , podpiełem na krótko zamiennik od kolegi i hula , wolałem orginał zamontować ale nie wiem jak sie do tego zabrać
wrclaguna Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Demontaz jest prosty wyciagnij tylna lampke w bagazniku , bedziesz mial dostep do nakretki od anteny. Klucz chyba 13-tka , musisz jeszcze odpiac przewody antenowe i w tym celu odciagasz mocowanie tapicerki ( taki prostokat ) . Ciagniesz ja w dol i wychodzi .Mocowana jest na metalowe zatrzaski . Dalej sobie poradzisz
Marek1978 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Mechanik wymienił antene (na 100% sprawna) i dalej nie widzi satelit , gdzie w avancie jest wzmacniacz gps? moze coś jest odpięte?
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 no .....ale pisales ze wzmacniacz OK sprawdz wtyki w nawigacji moze ktoras sie odpiela
Marek1978 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 Tak antene podmienił mój kolega ,i było git , teraz po wymianie anteny gps coś radio słabiej łapie fale może łaczka sie wysuneła , podpowiedz gdzie jest ten wzmacniacz bo u mnie po prawej jest tylko wzmacniacz do głośników..
wrclaguna Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 wzmacniacz antenowy masz po lewej stronie w bagazniku ponizej tylnej szyby Tak on wyglada Odkrec tapicerke wedlug rysunku
Rekomendowane odpowiedzi