Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy jesteś szczęśliwy , że posiadasz Audi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja jestem maniakiem audi bo miałem A100, autko perfekcyjne. Później już było tylko gorzej. Audi A4 porażka i obecna A6 też. W porównaniu z A100 to są szroty. W A100 był pancerny silnik i zawierzenie blacharsko też było ok. A tutaj jest lipa pod każdym względem. A to wahacz, a to termostat, a to jakiś czujnik. Średnio raz w roku coś się dzieje i trzeba wymieniać. W A100 nie było tego problemu. Teraz wytarły mi się ślizgi w oknach i nie chcą się domykać. Masakra jakaś, audi mocno się opuściło. Wierzę w tą markę i nadal jej kibicuję, ale za dużo do powiedzenia mają ekonomiści tej firmy. Chciałbym żeby audi wróciło do jakości jaką prezentowało w latach 80-90.

Patrząc na konkurencje która też się opuściła, audi nadal wydaje się być w czołówce. Obecnie dokupiłem Fiata Punto z 2002 roku i zobaczymy jak wypadnie pod względem Audi. Narazie jest różnica taka że Fiatem się jeździ tragicznie (w sumie to tym się nie da jechać komfortowo). Po ostatniej wizycie Fiatem u mechanika zwrócono mi uwagę że miska zardzewiała i lada moment pojawią się dziury (no ale to fiat). Wracając do mojej A6, jazda po mieście jest bardzo męcząca z uwagi na silnik diesla i rozmiary auta, ale po trasie jest super, nie zamienię jej narazie na nic innego. Na miasto zamierzam kupić motocykl i mam nadzieję że będzie mi dawał więcej frajdy niż auto.

Chciałbym żeby Audi zaczęło znowu produkować pancerne auta.

To może spróbuj A8

Myślałem o zmianie na jeszcze większe auto i tak jak przeglądałem to pojawił się VW Phaeton i bardzo mi się spodobał. Jak będę zmieniał to zobaczymy co się trafi w lepszym stanie.

Opublikowano
  • Autor

To zamiast vw bierz AUDICE Q7

Opublikowano

Wcześniej miałem starego poczciwego AEB byłem zadowolony zwłaszcza że miało LPG.

Teraz mam AVG i też jestem zadowolony.Jak wsiadam czasem do zony iski to mam wrażenia że audi jest pancerne:decayed::decayed:

Jak kazde auto ma swoje wady i zalety ale jak przechodzę i patrze na nie to jest to co mi się podoba,wątpię ze bedzie inna marka bynajmniej dla mnie.

Żona mówi ze zwariowałem ale ja nie chce się leczyć:polew:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak się nie psuje zawiecha egr i turbo to tak :)

Opublikowano

Jest to moje pierwsze Audi, kupione w dodatku całkiem przypadkowo i jestem z tego powodu bardzo happy.