Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy jesteś szczęśliwy , że posiadasz Audi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No te tandetne plastiki w Focusie nie przekonuja.....

Podejrzewam ze kupie b6 z konca produkcji, ale z duzym kredytem zaufania....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AUDI forever :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

gdy tylko paliwo było tańsze

jeździsz autem, które pali średnio 6l/100km, a przy tym jedne z dynamiczniejszych (moim zdaniem) silników o tej mocy.

taniej i tak dobrze to się chyba nie da :tongue4::decayed:

Opublikowano

Byłem szczęśliwy i z całego serca pragnę poczuc to szczęście raz jeszcze tylko w innym wydaniu :kox: :kox:

Opublikowano

mialem przedtem kilka samochodow...

Jedynie moge dodac ze Civic jest bezawaryjny natomiast Audi...poki co tez :)

Opublikowano

2 audi miałem prywatnie, ojciec też ma b7 s line i wszystko ładnie wszystko spoko :wink4: tylko jedna rzecz mnie boli.. nie ta oś napędza te samochody :gwizdanie: dlatego teraz jest e39 :cool1:

Opublikowano

2 audi miałem prywatnie, ojciec też ma b7 s line i wszystko ładnie wszystko spoko :wink4: tylko jedna rzecz mnie boli.. nie ta oś napędza te samochody :gwizdanie: dlatego teraz jest e39 :cool1:

no to pewnie nie miales quattro :cool1: Marnie bmka wypada :decayed: Ja jesli zamienie to na kolejne a4 :kox:

Opublikowano

Moje pierwsze Audi , jezdze nim 3 lata i ogolnie z samochodu jestem bardzo zadowolony . Troche moze zabardzo wyjezdza przodem jak sie chce bardzo poszalec po zakretach to trzeba sie pilnowac(brak Q), ale wynagradza to mniejszym spalaniem i lepsza dynamicznoscia powyzej 100.

Generalnie bardzo dobrze wykonany samochod , wnetrze zapewnia odpowiedni relaks :decayed: w polaczeniu z bardzo bogatym wyposazeniem sprawia wraznie luksusowego :naughty:

bylbym zapomnial ...dzwiek V6 powala w porownianiu z PD

Opublikowano

moja pierwsza i jak na razie jestem zadowolony

Opublikowano

Ja jestem bardzo zadowolony z mojej a4... A do tego jeszcze Quattro...

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Po długiej nieobecności na forum i już 2 letnim użytkowaniu audi wnoszę nowe oceny,ogólnie jestem zadowolony odpukać bez większych awarii,nie znudziło mi się jeszcze i ogólnie jest zajeb.......szcze,minus za zawieszenia 1BE nie nadaje się na na wyboje i zimę można zawisnąć w koleinie,ale super się prowadzi.Nie wiem i nie znam problemu rdzy co w innych autach mnie wnerwiało a tu nie istnieje ten problem.Audi to audi jeśli zmienię będzie to b6.

Opublikowano
Po długiej nieobecności na forum i już 2 letnim użytkowaniu audi wnoszę nowe oceny,ogólnie jestem zadowolony odpukać bez większych awarii,nie znudziło mi się jeszcze i ogólnie jest zajeb.......szcze,minus za zawieszenia 1BE nie nadaje się na na wyboje i zimę można zawisnąć w koleinie,ale super się prowadzi.Nie wiem i nie znam problemu rdzy co w innych autach mnie wnerwiało a tu nie istnieje ten problem.Audi to audi jeśli zmienię będzie to b6.

Kolego 1BE nie nadaję się na wyboje:facepalm: Nie pisz tego w Batalionie aby:decayed:

Opublikowano

Przeczytałem wątek od początku... co wy macie do tego przedniego napędu ? Ja wcześniej jeździłem na tylnym napędzie i w życiu bym do niego nie wrócił.

W zime same problemy. Tylko nie piszcie że do kozaczenia - bo w normalnym użytkowaniu co sie sporo jeździ to troche głupia odpowiedz nastolatka co wyjedzie z garażu autem ojca na przejażdzke 15-minutową.

Jedyne co bym zmienił w moim audi - szukałbym w wersji z Quattro. Wiedziałem to przed zakupem ale poddałem sie bo nie mogłem ładnej znaleść.

Od 4 lat zmieniam tylko rzeczy eksploatacyjne i nic sie nie psuje. Pali 6.5 i jakoś to sie odpycha po programie w DynoSofcie.

Także jedynie Quattro by sie przydało na zimę.

Opublikowano

ja miałem pecha z samochodami,

audiczka zrobilem 7 tyś bez awaryjnie i oby tak dalej bylo, dzwiek V6 Boski

puki co audi jest za***iste chociaz byly obawy przy kupnie bo rozne opinie chodza o silnikach 2.5 TDI

pali niewiele i koszty eksploatacyjne tez nie sa wygórowane

Opublikowano
  • Autor

Kolego Wandej

Dla mnie za twarde i za niskie auto podskakuje i koniec jak lubisz tak to ok,ja wole miękkie,to że wygląda ładnie i się prowadzi dobrze w zakrętach i na równej drodze to ok trwalsze też jest według mnie od 1BA ale że komfort mi się nie podoba to wiesz moja sprawa zgadzać się z nią nie musisz są gusta i guściki:)

Opublikowano

Dobry temat i w zasadzie jak dla mnie na czasie ale od początku, najpierw miałem 80 B4 - byłem szczęśliwy, zmieniłem na A4 B5 -dalej było ok, później przez 2 lata jeździłem autami służbowymi i jakoś nie myślałem w ogóle o aucie prywatnym ale nadszedł czas gdzie musiałem coś kupić, z różnych przyczyn padło na Golfa IV i tu pierwsze rozczarowanie niby fajnie to szło ale jakiś taki niesmak był, Golf się sprzedał i przez 3 miesiące się zastanawiałem co kupić, w mojej głowie przechodziły różne myśli, początkowo Audi odrzucałem ze względu na starszy rocznik chciałem coś młodszego, oglądałem Passaty, BMW E46, Mercedesy C a nawet Peugeoty 407 (2008 rok solar dach i te sprawy - no niby fajnie coś nowego :doh:) i z głupot zacząłem przeglądać oferty Audi no i kupiłem B6 i był to mega trafny wybór - estetyka Audi zarówno wewnątrz jak i wewnątrz do mnie przemawia.Mogę napisać, że jestem szczęśliwy, że posiadam Audi :kox:

Amen

Opublikowano

Jestem tak samo zadowolony jak z każdego innego auta które posiadałem, nie mówię tu o jakości wykonanai wnętrza itd. Zawsze VW lub Audi i tak juz zapewne zostanie. Nie jestem rypnięty na punkcie Audi.

Opublikowano
Jestem tak samo zadowolony jak z każdego innego auta które posiadałem, nie mówię tu o jakości wykonanai wnętrza itd. Zawsze VW lub Audi i tak juz zapewne zostanie. Nie jestem rypnięty na punkcie Audi.

a w podpisie:Tylko :quattro: i :a4fan:

:sarcastic: