wiki Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 nie mam od początku osłony skrzyni biegów, czy wszystkie A4 wychodziły z fabryki z tymi osłonami, czy Helmut w Germanach ją zgubił :mrgreen: . Warto ją dokupić i czy muszę mieć jakies uchwyty w podłodze ? No i chyba jakiś dobry zamiennik na Allegro znajdę bo cuś tam widziałem nawet z tworzyw co łódki z tego robią
Wihajster Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 wydaje mi sie ze kazda wersja powinna miec
Radek321 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 U mnie też jest tylko osłona pod silnikiem a pod skrzynią już nie :???:
Gość zdeniu Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 a ja mam dwie, pod silnikiem i skrzynią
piurko Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Też mam dwie, nie kupuj zamiennika tylko oryginał . Zamiennik prawie zawsze nie pasuje i jest mało wytrzymały
spanky Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 a ja mam dwie, pod silnikiem i skrzynią kiedys czytałem ze TDI mialo w standardzie dwie osłony (silnik+skrzynia) P.S tez mam :twisted:
Wihajster Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 kiedys czytałem ze TDI mialo w standardzie dwie osłony (silnik+skrzynia) czyli wychodzi na to ze tdi zawsze maja lepsze dodatki od benzyny bo ja tez mam komplet osłon a dotyczy to rownierz wygłuszenia maski gdzie tdi zawsze maja a benzyniaki tylko wybrane
adadur Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 nie mam od początku osłony skrzyni biegów, czy wszystkie A4 wychodziły z fabryki z tymi osłonami, czy Helmut w Germanach ją zgubił :mrgreen: . Warto ją dokupić i czy muszę mieć jakies uchwyty w podłodze ? No i chyba jakiś dobry zamiennik na Allegro znajdę bo cuś tam widziałem nawet z tworzyw co łódki z tego robią Kupuj bo na zimę sie przyda i nie tylko
Rekomendowane odpowiedzi