LAKIER88 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Jadąc na wprost wyje przy prędkosci ok.80km\h gdy skręce w lewo nasila sie,w prawo zaś jest cisza.wszystko wskazywało by na prawe łożysko w kole. Dziś wymieniłem łożysko wszystko pięknie ładnie na prasie firmy FAG pytanie co dalej czynić myśle ze drugie łożysko jest dobre chyba ze sie mylę Moze to wina opon ale czy przy delikatnym skręcie w prawo by sie uciszały Ma cos zierznośc kół do tego?? [br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 21:42_________________________________________________a to nadal wyje tak samo jak wyło[br]Dopisany: 25 Styczeń 2011, 21:44_________________________________________________opony przełożyłem od innej A4 i to samo także opony wykluczamy!! Panowie wypowiedzcie sie moze ktos juz z tym walczył?? czyzby to łożysko z drugiej strony?? czy jeszcze co innego??
PRZEMEK 2800 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 łożysko do wymiany.w chwili skręcania w lewo prawe łożysko masz dociążone i go słychać
LAKIER88 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2011 aAe prawe juz wymieniłem czyli masz na mysli zeby lewe jeszcze wymienic??
PRZEMEK 2800 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 a jesteś pewny że to wyje z przodu.może tył bo skoro skręcasz w lewo i wycie się nasila to wyje któreś łożysko z prawej strony na forum jak poszukasz jest opisane jak sprawdzić które łożysko wyje.A czy łożysko wciskałeś prasą czy domowymi sposobami?
LAKIER88 Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Pisałem wyżej ze na prasie a tyłu nie sprawdzałem moze to to musze zerknąc ktoś jeszcze moze sie wypowie wiecej w tym temacie [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 17:50_________________________________________________PANOWIE WYPOWIADAJCIE SIE PROSZE BO CHCE SIE Z TYM SZYBKO UPORAĆ!!! [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 18:31_________________________________________________ Wypowiadajcie się bardziej doświadczeni w temacie bo chce dokończyc dzieła z huczeniem [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 15:42_________________________________________________Problem rozwiązany wymieniłem drugie czyli LEWE Łożysko i jest upragniona cisza. Teorie na forum nie są prawdziwe ze gdy huczało mi przy skręcie w lewo a w prawo było cicho to prawe łożysko do wymiany. Okazało się zupełnie na odwrót winne było LEWE łożysko!!!!!!!!! Dziekuje i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi