jozek726 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 siema tak jak w temacie mam filmik i chce z niego uchwycić pare fotek znacie jakiś skuteczny program ?
Tomi_G Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam :-) Ja jakiś czas temu używałem Virtualdub właśnie do takich zrzutów. Ważne, że produkt jest darmowy i do pobrania z sieci :> Powodzenia
jozek726 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam :-) Ja jakiś czas temu używałem Virtualdub właśnie do takich zrzutów. Ważne, że produkt jest darmowy i do pobrania z sieci :> Powodzenia dzięki
wookash Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Kolego zwykłym ALL Player'em zrobisz zdjęcie (SnapShot) - wciskasz F12 podczas odtwarzania filmu i fotka gotowa Pozdro
jasio85 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 A ja polecam Avi Codec: http://www.dobreprogramy.pl/AVIcodec,Program,Windows,12532.html Używam go do robienia zrzutów ekranu w filmach, które zamieszczam na innym, świetnym forum niezwiązanym z motoryzacją, na którym jestem moderatorem
Rekomendowane odpowiedzi