czarnyGT Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam, Jak w temacie: czy wentylator powinien pracować cały czas? Mam zbyt niską temperature max.80C ,ale wydaje mi się ,że to termostat i jutro mam go zamiar wymienić. Przy okazji chciałem zapytać czym może być spowodowane grzechotanie na wolnych obrotach w okolicy pomiędzy silnikiem ,a filtrem powietrza? Dziękuje za wszelką pomoc i sugestie.
Pelex Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 Nie wiem jak jest w 1Z ale w AFN-ach jest tak zwane Visco co oznacza że jeden z wentylatorów kręci się cały czas. A co grzechota, cięzko powiedziec może turbo Ci się sypie
Rafaell Opublikowano 17 Listopada 2007 Opublikowano 17 Listopada 2007 tak, wentylotor kręci się cały czas :th:
Gość Michał Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam, Jak w temacie: czy wentylator powinien pracować cały czas? Mam zbyt niską temperature max.80C ,ale wydaje mi się ,że to termostat i jutro mam go zamiar wymienić. Termostat do wymiany,najpewniejszy ori z ASO,właśnie jestem po wymianie
Doman13 Opublikowano 18 Listopada 2007 Opublikowano 18 Listopada 2007 silnik 1Z - wentylator na Visco kręci się cały czas. Tak jest dobrze
Rekomendowane odpowiedzi