szysz4 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 http://allegro.pl/5x112-vw-mercedes-audi-tanio-ronal-i1424154275.html witam,co myslicie o tych felgach???czy sa godne polecenia?potrzebne pierscienie do b5???
KANAL Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ode mnie z miejscowosci... mam takie ronale 18cali do golfa i a3 do sprzedania... jak klikniesz w link w podpisie to znajdziesz... model R7. Bardzo ladnie wygladaja na samochodzie.
szysz4 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ode mnie z miejscowosci... mam takie ronale 18cali do golfa i a3 do sprzedania... jak klikniesz w link w podpisie to znajdziesz... model R7. Bardzo ladnie wygladaja na samochodzie. jak to nie ten rozstaw to po co mi....
KANAL Opublikowano 29 Stycznia 2011 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ode mnie z miejscowosci... mam takie ronale 18cali do golfa i a3 do sprzedania... jak klikniesz w link w podpisie to znajdziesz... model R7. Bardzo ladnie wygladaja na samochodzie. jak to nie ten rozstaw to po co mi.... Chodzilo mi o to zebys zobaczyl jak ten wzor wyglada na aucie a nie zebys lykal moje drozsze, nie w tym rozmiarze, zle sie zrozumielismy.
Rekomendowane odpowiedzi