Opublikowano 7 Lutego 201214 l Za zimno i mnie nie pasuje i Gracjanowi ale na pewno się umówimy kiedyś na nowo
Opublikowano 23 Lutego 201214 l Panowie Michał mówił że nas wszystkich na grilla zaprasza jak będzie cieplej :naughty:
Opublikowano 19 Marca 201214 l Panowie co wy na to żeby zrobić jakiegoś spota. Ja będę dopiero na święta i wtedy też dopiero założę letni setup więc wtedy będę mógł się pojawić.
Opublikowano 19 Marca 201214 l No to może w święta mnie by to mega pasowało. Co reszta śmietanki na to?
Opublikowano 19 Marca 201214 l No to może w święta mnie by to mega pasowało. Co reszta śmietanki na to? No święta jak najbardziej a Ty młody niby się do matury uczysz a co włączę laptopa to jesteś online:decayed: a i jeszcze jedno jak jeszcze raz będziesz tak pędził przez moją wioskę to Ci
Opublikowano 19 Marca 201214 l Forum nonstop działa przyjacielu. Fajne macie zakręty zawsze sobie tam 100-120 lece w nich:naughty:
Opublikowano 19 Marca 201214 l Forum nonstop działa przyjacielu. Fajne macie zakręty zawsze sobie tam 100-120 lece w nich:naughty: Czekaj do lata jak się sąsiad na stałe przeprowadzi obok mnie(narazie mieszka w Bytomiu) to powiedział, że pierwsza sprawa jaką się zajmie będą właśnie tacy jak Ty a będzie miał to samo stanowisko w Lublińcu w policji co teraz ma u siebie:naughty: A tak wogóle to skąd wiesz o której wiosce piszę
Opublikowano 19 Marca 201214 l Hehe intuicja bo tam zawsze szybko latam sobie. Gdzie tam dokładnie mieszkasz?
Opublikowano 22 Marca 201214 l A z kąd jesteś nie ma nas za wiele ale zawsze to lepiej niż wcale Tomasz,Adam i Michał pisać kiedy wam coś pasuje bo można by coś zorganizować