Opublikowano 24 Marca 201214 l No to kiepsko, ale zobaczymy jak się będzie temat rozwijał na razie coś ciężko
Opublikowano 24 Marca 201214 l Tyle o tym gwincie mówicie, że już sam nie wiem co robić obiecałem sobie, że już nic nie kupię do auta...:whistling:bo noszę się z zamiarem sprzedaży...
Opublikowano 24 Marca 201214 l Tyle o tym gwincie mówicie, że już sam nie wiem co robić obiecałem sobie, że już nic nie kupię do auta...:whistling:bo noszę się z zamiarem sprzedaży... no zrób prezent kupującemu i kup gwint:decayed:, a tak na poważnie przejedź się z pumą i zobaczysz że jest
Opublikowano 24 Marca 201214 l Tyle o tym gwincie mówicie, że już sam nie wiem co robić obiecałem sobie, że już nic nie kupię do auta...:whistling:bo noszę się z zamiarem sprzedaży... no zrób prezent kupującemu i kup gwint:decayed:, a tak na poważnie przejedź się z pumą i zobaczysz że jest Tylko nowy:naughty: I potem jak bedziesz sprzedawać fure to ja go wezme:decayed:
Opublikowano 24 Marca 201214 l Tomasz załatwiłeś już ten termin do dentysty bo mam już 3 luźne te plomby. No Sysek jest przyjemnie:decayed:
Opublikowano 24 Marca 201214 l Tyle o tym gwincie mówicie, że już sam nie wiem co robić obiecałem sobie, że już nic nie kupię do auta...:whistling:bo noszę się z zamiarem sprzedaży... no zrób prezent kupującemu i kup gwint:decayed:, a tak na poważnie przejedź się z pumą i zobaczysz że jest Tylko nowy:naughty: I potem jak bedziesz sprzedawać fure to ja go wezme:decayed: ---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:56 ---------- Tomasz załatwiłeś już ten termin do dentysty bo mam już 3 luźne te plomby.No Sysek jest przyjemnie:decayed: poczekaj to się wsadzisz odrazu gebis:decayed:
Opublikowano 24 Marca 201214 l Lepiej byś zamontował fotel na sprężynach to zaoszczędzisz na zębach:naughty:
Opublikowano 24 Marca 201214 l Nie no zostanę przy tym co mam bo nawet dobrze siadł tym bardziej, że nie jestem zwolennikiem twardego zawieszenia PUMA jeździł ze mną to wie, że jest dość komfortowo i miękko,chociaż mógłby przód trochę niżej pójść dlatego w następnym będzie gwint teraz już nie będę szalał dość już zainwestowałem.
Opublikowano 24 Marca 201214 l Nie no zostanę przy tym co mam bo nawet dobrze siadł tym bardziej, że nie jestem zwolennikiem twardego zawieszenia PUMA jeździł ze mną to wie, że jest dość komfortowo i miękko,chociaż mógłby przód trochę niżej pójść dlatego w następnym będzie gwint teraz już nie będę szalał dość już zainwestowałem. kiedy zmiana na B8?
Opublikowano 24 Marca 201214 l Wstępne przymiarki na wakacje zobaczymy jak to będzie z kasą bo mam jeszcze parę spraw do ogarnięcia byłem już parę sztuk oglądać, ale zawsze mi coś nie pasowało bo mam trochę wygórowane wymagania jeśli chodzi o wypas i ciężko znaleźć odpowiednią sztukę wiesz trudno przesiąść się na gorszy wypas jak się już człowiek przyzwyczaił do niektórych bajerów ---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:15 ---------- B8 na gwincie :slina: Nooo jest kosa, ale powiem Wam, że w B8 jest taniej zrobić S-line zewnętrznego niż w B7 dziwne prawda
Opublikowano 24 Marca 201214 l no właśnie dla mnie auto bez recaro i webasto to już uboga seria:decayed:
Opublikowano 24 Marca 201214 l Taaa tu piszę, że już inwestować nie będę a w między czasie wpadły obudowy lusterek S4 bo wiecie okazja była na ebay.de więc grzech było nie kliknąć
Opublikowano 24 Marca 201214 l Taaa tu piszę, że już inwestować nie będę a w między czasie wpadły obudowy lusterek S4 bo wiecie okazja była na ebay.de więc grzech było nie kliknąć podziwiam Cię że dokładasz do auta a w lato zmiana:wink: